Ο Πολ Τζορτζ έχει ήδη ντροπιάσει τον νέο του προπονητή

Η πρώτη συνάντηση Πολ Τζορτζ-Ντοκ Ρίβερς κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, μια παλιά, κακή ιστορία. Περασμένα ξεχασμένα;

O Πολ Τζορτζ σε αγώνα του α γύρου των πλει-οφ ενάντια στους Μπλέιζερς
O Πολ Τζορτζ σε αγώνα του 1ου γύρου των πλέι-οφ ενάντια στους Μπλέιζερς AP

Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι του NBA προσδιορίζεται από μια λέξη: ισορροπία. Oι Lakers πήραν τον Άντονι Ντέιβις για να πλαισιώσει τον ΛεΜπρον Τζέιμς και να φέρει πίστη πρωταθλητισμού, ο Κέβιν Ντουράντ και ο Κάιρι Έρβινγκ έφτιαξαν το δικό τους power couple στο Μπρούκλιν, ο Τζίμι Μπάτλερ στο Μαϊάμι (περιμένοντας -λογικά - τον Ράσελ Ουέστμπρουκ), ο Ντι Άντζελο Ράσελ βρέθηκε στο Γκόλντεν Στειτ, ενώ ο Καγουάι Λέοναρντ μαζί με τον Πολ Τζορτζ βρέθηκαν στους Κλίπερς, για να γίνουν ο πυρήνας μιας ομάδας που θα διεκδικήσει επί ίσης όροις το πρωτάθλημα. Ήδη έχει δημιουργηθεί ένα νέο μπλοκ ομάδων με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χαρακτήρα, προσδίδοντας στο επόμενο πρωτάθλημα μια ακαταμάχητη ανταγωνιστικότητα. Ήδη ένας star player προετοιμάζεται να συναντήσει το νέο του προπονητή, που έχει καταφέρει να ταπεινώσει, πριν καν γνωρίσει.

Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν ο Τζορτζ, παίκτης των Πέισερς ακόμα, έβγαινε με την Κάλι Ρίβερς, κόρη του βετεράνου αθλητή του NBA και νυν προπονητή, Ντοκ Ρίβερς. Στην πορεία, ο γνωστός και ως 'PG13', Τζόρτζ, 'ζαλισμένος' από τη φήμη του ως ανερχόμενος star player, γνώρισε την στρίπερ Ντανιέλα Ράζιτς. Η γνωριμία αυτή μετουσιώθηκε σε αμέτρητες ερωτικές βραδιές, μια παράλληλη σχέση που έφερε και μια εγκυμοσύνη. Ο Τζορτζ επιχείρησε να 'τακτοποιήσει' την κατάσταση, προσφέροντας ένα εκατομμύριο δολάρια στην Ντανιέλα για να κάνει έκτρωση, αλλά εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά λίγα χρόνια μετά, έκανε και δεύτερο παιδί μαζί του.

Σήμερα, σε αυτό το κωμικοτραγικό μεταγραφικό πανηγύρι, ο Ντοκ έχει κάνει trade το γιο του (Όστιν Ρίβερς) παίρνοντας 'δώρο' τον άνθρωπο που παραπλάνησε την κόρη του, όντας πατέρας παιδιού σε παράλληλη σχέση. Δεν θα θέλαμε να είμαστε κοντά στην πρώτη συνάντηση Τζορτζ- Ρίβερς στο Λος Άντζελες, που θα θυμίζει την ταινία 'Meet The Parents' αλλά χωρίς τις αστείες ατάκες.

Το σίγουρο είναι πως και οι δυο άντρες έχουν ως κοινό συμφέρον το πρωτάθλημα, όποτε μια μεταξύ τους ανακωχή ίσως είναι εφικτό να συμβεί. Το ξεκίνημα όμως, θα είναι πάρα, πάρα, πάρα πολύ άβολο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK