Παίζει με τις ισορροπίες ο ΛεΜπρόν, στόχος η κορυφή

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να τον βρει σε άλλη ομάδα.

Los Angeles Lakers forward LeBron James (6) looks on during the first half of an NBA basketball game against the Golden State Warriors in Los Angeles, Tuesday, Oct. 19, 2021. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
Los Angeles Lakers forward LeBron James (6) looks on during the first half of an NBA basketball game against the Golden State Warriors in Los Angeles, Tuesday, Oct. 19, 2021. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, με την δύναμη που έχει αποκτήσει σαν πρόσωπο όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και με την βοήθεια του timing, ασκεί πιέσεις στην ομάδα του ώστε να μπορέσει να περάσει το αίτημά του...

Ο “Βασιλιάς” επιθυμεί να βελτιωθεί το τρέχον ρόστερ της ομάδας πριν από τις 8 Φεβρουαρίου με απώτερο σκοπό η ομάδα να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για… δακτυλίδι. Σε περίπτωση που οι απαραίτητες κινήσεις αγνοηθούν, όλα τα σενάρια μπορούν να θεωρούνται πιθανά.

Ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν είχε αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του και την επόμενη σεζόν, ενώ επίσης ο Τζέιμς δημοσίευσε ένα emoji με μια κλεψύδρα μετά την ήττα των Λέικερς από τους Ατλάντα Χοκς την περασμένη εβδομάδα. Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει τι σήμαινε η ανάρτηση, ο Τζέιμς αρνήθηκε να διευκρινίσει.

Μάλιστα ο Τζέιμς φάνηκε σε κοινή θέα να φορά πετσέτα των Νικς, σε μία ακόμη έμμεση κίνηση πίεσης από την πλευρά του "Βασιλιά".

Περισσότερα εδώ

Φήμη: Οι Λέικερς δίνουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Φήμη: Επιστρέφει στην δράση και την ΕuroLeague ο Ρούμπιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK