Σλούκας: "Δεν έβαλα τον Ολυμπιακό σε διαδικασία πλειστηριασμού"

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και με δήλωσή του στον διαδικτυακό χώρο του εκπροσώπου του αποχαιρέτισε τους "ερυθρόλευκους". "Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…", τονίζει.

Σλούκας: "Δεν έβαλα τον Ολυμπιακό σε διαδικασία πλειστηριασμού"

Ο Κώστας Σλούκας φεύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κλείνει την πόρτα πίσω του. Στη δήλωσή του δεν εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να πει "όχι" στη δεύτερη πρόταση ανανέωσης και ν' αποχωρήσει, το έκανε όπως τόνισε εκεί που έπρεπε. Θέλησε απλώς να εκφράσει τις ευχαριστίες του στη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας για όσα έζησε, αναφερόμενος εκτενώς στους αδερφούς Αγγελόπουλους και στη στάση τους όλα αυτά τα χρόνια. " Έδωσα τα πάντα, κρατάω μέσα μου όλες τις όμορφες στιγμές", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Σλούκα: " Δεν θέλω να κάνω μια απλή δήλωση αποχαιρετισμού.

Πάλεψα με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου και κατέληξα στην απόφαση ότι αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο το καλύτερο για την καριέρα και το αγωνιστικό μου μέλλον είναι να συνεχίσω μακριά από τον Ολυμπιακό. Είναι μια απόφαση που λήφθηκε αποκλειστικά και μόνο με αγωνιστικά κριτήρια.

Δεν ήθελα ποτέ η όλη υπόθεση να μετατραπεί σε σήριαλ.

Δεν ήθελα και δεν έβαλα ποτέ τον Ολυμπιακό σε καμιά διαδικασία πλειστηριασμού.

Δεν αμφισβήτησα σε καμία στιγμή την αγάπη της οικογένειας Αγγελόπουλου την οποία περισσότερο από απλόχερα μου πρόσφεραν για 7 χρόνια, όπως και δεν θέλω κανείς να αμφισβητήσει την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφω στους προέδρους, κ. Γιώργο και κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καθώς και στον κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Πιστεύω ότι επί 7 χρόνια, σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα έδωσα τα πάντα, σωματικά και ψυχικά για την ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στις επιτυχίες της.

Κρατάω μέσα μου όλες τις όμορφες στιγμές που έζησα με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, το τεχνικό επιτελείο και κάθε έναν ξεχωριστά σε αυτή την μεγάλη οικογένεια. Σε αυτούς στους οποίους ένιωσα την ανάγκη να εξηγήσω και να αιτιολογήσω την απόφαση μου, το έκανα με τον σεβασμό και την ειλικρίνεια που αρμόζει και απαιτεί η περίπτωση και τα πρόσωπα.

Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…"

Διαβάστε ακόμη:

Σλούκας: Θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα

Το παρασκήνιο του ραντεβού Αγγελόπουλων-Σλούκα: Πως ήρθε η ρήξη

Είπε όχι στην πρόταση του Ολυμπιακού ο Σλούκας

Ζήσης ο αντι-Σλούκας στον Ολυμπιακό