To contra.gr στο Βερολίνο (vid)

Το contra.gr βρίσκεται στο Βερολίνο και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το τζάμπολ του ελληνικού εμφυλίου.

To contra.gr στο Βερολίνο (vid)
Μικρά-μικρά από το O2 World
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος


* Χωρίς προβλήματα έφτασε ο κύριος όγκος οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο O2 World. Οπως ήταν λογικό τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

* Είναι χαρακτηριστικό πως οι οπαδοί των δύο "αιωνίων" έφτασαν με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο. Μπήκαν με διαφορά ώρας και φυσικά κάθονται σε αντίθετες πλευρές κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να... συναντηθούν.

* Με κάθε σεβασμό προς την ελληνική αστυνομία, οι γερμανικές δυνάμεις των ΜΑΤ δεν συγκρίνονται με τις δικές μας. Θηρία οι αστυνομικοί δεν σου αφήνουν περιθώρια να κάνεις κάτι.

* Ατμόσφαιρα ελληνικού ντέρμπι θυμίζει ο άλλος ημιτελικός μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα.

* Οταν μπήκαν στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, άρχισαν σχεδόν αμέσως τα συνθήματα, ενώ το ίδιο συνέβη όταν πήραν θέση στις εξέδρες οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

* Δεν ήταν λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια του άλλου ημιτελικού ακούστηκαν συνθήματα από τους Ελληνες οπαδούς των δύο ομάδων.

* Δεν θα παίξει όπως όλα δείχνουν ο Βασιλόπουλος, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.



* Αρκετοί είναι οι Ελληνες που υπάρχουν σε διάσπαρτα σημεία της "O2 Arena".

* Οριστικά νοκ άουτ ο Βασιλόπουλος, θα παρακολουθήσει το ματς με πολιτικά.

* Στις 21:20 βγήκε για προθέρμανση ο Παναθηναϊκός.

* Ο κόσμος της ΤΣΣΚΑ έκλεψε την παράσταση στον πρώτο ημιτελικό κυρίως λόγω της γυναικείας παρουσίας.

* "Σίγουρα είναι απώλεια ο Βασιλόπουλος, αλλά πιστεύω ότι μαζί με τα άλλα παιδιά να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάνος Μανουσέλης για την μη συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

* Καμία σχέση το κλίμα με Τελ Αβίβ και Σαραγόσα. Ηρεμα τα πράγματα. Εκτός από συνθήματα των οπαδών των δύο ομάδων δεν έχουμε παρατράγουδα.

* " Σε λίγο αρχίζει το παιχνίδι. Στο παρκέ θα φανούν όλα. Εχουμε ήδη παίξει τρία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και γνωρίζουμε τις ικανότητες και τις αδυναμίες τους. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι εδώ γιατί στοχεύει ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλουμε το τρόπαιο. Δεν έχουμε κορεστεί. Είμαστε στο φάιναλ φορ μετά από μεγάλη προσπάθεια", τόνισε λίγο πριν το τζάμπολ ο Δημήτρης Ιτούδης.









* Mαζί με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα παρακολουθεί τον ημιτελικό ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

H είσοδος των ομάδων


Eisodos ton omadon
Ανέβηκε από Contragr

News 24/7

24MEDIA NETWORK