Το φαινόμενο Γιάννης αποθέωσε το φαινόμενο Γουεμπανιαμά

Από το Αμπού Ντάμπι όπου βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά τον παίκτη που έχει εντυπωσιάσει όλο τον κόσμο. Ο Greek Freak είπε πως το 2045 θα μοιάζουν όλοι με το γαλλικό "κτήνος".

EUROBASKET 2022 / ÅËËÁÄÁ - ÏÕÊÑÁÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FIBA.COM / ONLY FOR EDITORIAL USE)
EUROBASKET 2022 / ÅËËÁÄÁ - ÏÕÊÑÁÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FIBA.COM / ONLY FOR EDITORIAL USE) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά δήλωσε πως ένας εκ των δύο αγαπημένων του παικτών στο NBA είναι ο σπουδαίος Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο ηγέτης των Μπακς και της Εθνικής μας από το Αμπού Ντάμπι όπου βρίσκεται ρωτήθηκε για τον νεαρό Γάλλο και τον αποθεώσε λέγοντας πως το 2045 όλοι θα μοιάζουν με τον Γουεμπανιαμά. Οι σχετικές δηλώσεις του Greek Freak ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό του NBA στο Twitter.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης είπε: "Είναι καταπληκτικός. Πιστεύω πως το 2045 όλοι θα μοιάζουν με Βικτόρ. Οι ικανόητές του, ο τρόπος που σουτάρει και κινείται. Είναι εξαιρετικά γρήγορος για το μέγεθός του, μπορεί να μπλοκάρει, είναι απειλή για την άμυνα. Είναι απίστευτος.

Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί στο NBA. Το κλειδί γι' αυτόν είναι να γίνεται καλύτερος, να συνεχίσει να είναι ταπεινός και να παραμείνει ταπεινός. Ένα τέτοιο κορμί με τέτοιες ικανότητες όσο μένει υγιής θα εξελίσσεται.

Έχει την ευκαιρία να γίνει όχι ένας από τους καλύτερους στην ηλικία του, όχι στην Ευρώπη, αλλά ένας από τους καλύτερους του παιχνιδιού. Δεν έχουμε δει κάποιον σαν αυτόν στο παρελθόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ντάνι Άλβες: Ετών 39 με κορμί για επιστημονική μελέτη

Η εφορία δεν χτύπησε μόνο την πόρτα του Φερνάντο Σάντος

News 24/7

24MEDIA NETWORK