Το 'γονατιστό' μπάνιο του Τάκο Φολ και άλλα προβλήματα καραντίνας

Ο Τάκο Φολ βρίσκεται σε προληπτική απομόνωση, όπως κι η πλειονότητα των επαγγελματιών αθλητών του NBA, για λόγους προστασίας από την πανδημία της COVID-19. Μόνο που το σπίτι του Σενεγαλέζου σταρ δεν ταιριάζει σε γίγαντες!

O Τάκο Φολ ετοιμάζεται να χαρίσει ένα μεγαλοπρεπέστατο μπλοκ στον Αχμέντ Χιλ των Σάρλοτ Χόρνετς
O Τάκο Φολ ετοιμάζεται να χαρίσει ένα μεγαλοπρεπέστατο μπλοκ στον Αχμέντ Χιλ των Σάρλοτ Χόρνετς AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο Τάκο Φολ δεν είναι ένας τυχαίος μπασκετμπολίστας. Ο Σενεγαλέζος σέντερ βλέπει τον κόσμο από ύψος 226 εκατοστών (πιθανότατα 231, εικάζεται πως έχει ψηλώσει κι άλλο τους τελευταίους μήνες) και οι διαστάσεις του τρομάζουν κάθε αντίπαλο και όχι άδικά. Αν και παίζει περισσότερο με τη θυγατρική ομάδα των Μπόστον Σέλτικς, κάθε εμφάνισή του σε αγώνα NBA, 'γκρεμίζει' το γήπεδο της Βοστόνης το γήπεδο της Βοστόνης από τις ιαχές του -ήδη φανατικού- κοινού του. Η προληπτική απομόνωση μπασκεμπολιστών της G-League και του NBA οδήγησε τον Φολ να κάνει πράξη το #μένουμε_σπίτι, μια συνήθεια που αν κρίνουμε από το σπίτι που ζει, δεν πρέπει να είναι κι η αγαπημένη του.

Ο 24χρονος σέντερ ανέβασε video στο Tik Tok (το ότι έχει λογαριασμό με ξεκαρδιστικά videos στη συγκεκριμένη πλατφόρμα επίσης αποτελεί είδηση), όπου περιγράφει πόσο δύσκολα είναι μερικά καθημερινά μικροπράγματα όπως το μπάνιο, το πέρασμα από χαμηλοτάβανους διαδρόμους, η τακτοποίηση προσωπικών αντικειμένων κι η οδήγηση, για έναν άνθρωπο με τις δικές του διαστάσεις. Το μπάνιο είναι κάτι που γίνεται -στην καλύτερη περίπτωση- γονατίζοντας, η ντουλάπα του μοιάζει να έχει φτιαχτεί για το σπίτι των Playmobil, ενώ το αμάξι του μοιάζει επίσης με παιχνίδι στο οποίο η διαδικασία 'μπαίνουμε μέσα και ρυθμίζουμε το κάθισμα' απαιτεί σοβαρή τακτική για να χωρέσουν χέρια, πόδια, αγκώνες, γόνατα, κεφάλι.


News 24/7

24MEDIA NETWORK