Τζόρνταν - Πίπεν: Ο γιος του GOAT σε σχέση με την πρώην του καλύτερου συμπαίκτη του

Σε σχέση με την πρώην γυναίκα του Σκότι Πίπεν, Λάρσα Πίπεν, φέρεται να βρίσκεται ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους σύμφωνα με δημοσίευμα.

Chicago Bulls' greats Michael Jordan, left, and Scottie Pippen sit court side during the first half of an NBA basketball game between the Chicago Bulls and the Charlotte Bobcats Tuesday, Feb. 15, 2011, in Chicago. (AP Photo/Charles Rex Arbogast)
ο Μαικλ Τζόρνταν με τον Σκότι Πίπεν ASSOCIATED PRESS

Μία φωτογραφία που μέσα σε λίγες ώρες έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναπαρήγαγε σε δημοσίευμα της η DailyMail.

Συγκεκριμένα, το αγγλικό μέσο υποστηρίζει ότι ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους και η πρώην γυναίκα του Σκότι Πίπεν, Λάρσα βρίσκονται σε σχέση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι δυο τους παρά τις περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις τους φέρεται να είναι σε σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο με τελευταία τους δημόσια εμφάνιση αυτή στην οποία φωτογραφίζονται μπροστά από κάδρο που έχει την φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν.

Όλα αυτά ενώ το προηγούμενο διάστημα και οι δύο πλευρές είχαν διαψεύσει πως βρίσκονται σε σχέση.

Θυμίζουμε πως οι σχέσεις των δύο πρώην μεγάλων αστέρων του NBA, Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν, δεν βρίσκονται και στο καλύτερο στάδιο μετά τη κυκλοφορία του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ "The Last Dance".

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Ασένσιο: Μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που πάει Μπαρτσελόνα μετά το 1996

Μούντρικ: Έγινε... Μπολτ σε μόλις 35 λεπτά

Ρονάλντο: Εβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Μέντες, η ατάκα που έφερε το διαζύγιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK