Ασένσιο: Μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που πάει Μπαρτσελόνα μετά το 1996

Λουίς Φίγκο με ανάποδο δρομολόγιο μπορεί να γίνει ο Μάρκο Ασένσιο ο οποίος φέρεται να φλερτάρει με την Μπαρτσελόνα.

Spain's Marco Asensio celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup group E soccer match between Spain and Costa Rica, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Μάρκο Ασένσιο AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον ατζέντη του Μάρκο Ασένσιο, Ζόρζε Μέντες να συζητάει το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Ισπανού από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Ασένσιο με τους Μαδριλένους εκπνέει και η πρόταση που του έγιναν δεν τον ικανοποιεί οικονομικά.

Όταν ένας παίκτης ακολουθεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο γράφεται ιστορία. Η μεταγραφή του Φίγκο το 2000 από την Βαρκελώνη στην Μαδρίτη συζητιέται μέχρι και σήμερα. Πότε, όμως, ήταν η τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα έχει πάρει παίκτη από την Ρεάλ; Θα πρέπει να πάμε πολλά χρόνια πίσω.

Ο τελευταίος, λοιπόν, το έκανε το 1996 και δεν είναι κανένας τυχαίος αφού τ' όνομά έχει συνδεθεί με επιτυχίες των Μπλαουγκράνα τόσο όταν ήταν ποδοσφαιριστής όσο και όταν έγινε προπονητής.

Ο λόγος για τον Λουίς Ενρίκε. Ο πρώην τεχνικός της Ισπανίας ήταν πέντε χρόνια παίκτης της Βασίλισσας και από το '96 έως το 2004 έπαιξε για τη μισητή αντίπαλο Μπαρτσελόνα. Ο 53χρονος, πλέον, Ισπανός κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την Μπάρτσα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Ρονάλντο: Εβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Μέντες, η ατάκα που έφερε το διαζύγιο

Έβερτον: Ένας τρελός μπορεί ν' αναλάβει τα Ζαχαρωτά και η διοίκηση τον έχει βρει

News 24/7

24MEDIA NETWORK