Ρονάλντο: Εβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Μέντες, η ατάκα που έφερε το διαζύγιο

Δημοσίευμα φωτιά αναλύει πως το σπουδαίο δίδυμο Ρονάλντο - Μέντες έφτασε στο χωρισμό με τον CR7 να κάνει μόνος τη μεταγραφή στην Αλ Νασρ.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Στην ανάλυση του Contra.gr στις 14/12/22 είχατε διαβάσει πριν επισημοποιηθεί το break up Ρονάλντο - Μέντες: "Ο εγωισμός του Ρονάλντο φέρνει το μεγαλύτερο διαζύγιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου".

Πάνω από ένα μήνα μετά η Mundo φέρνει πιπεράτες λεπτομέρειες που οδήγησαν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή και τον κατά πολλούς κορυφαίο ατζέντη στον κόσμο στο να χωρίσουν επαγγελματικά. Το γεγονός της μη συνεργασίας τους επί της ουσίας σφραγίστηκε όταν ο Ρονάλντο υπέγραψε με την Αλ Νασρ και στο πλευρό του είχε άλλον άνθρωπο κι όχι το δεύτερο πατέρα του.

Τη δουλειά με τους Σαουδάραβες κανόνισε ο εξ απορρήτων του Ρονάλντο, Ρίκι Ρεγκιουφέ. Ο προσωπικός του μάνατζερ τα προηγούμενα χρόνια.

Οι Ισπανοί στο ρεπορτάζ τους αναφέρουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο "απείλησε" τον επί εικοσαετία μάνατζερ του λέγοντάς του:

"Η μου φέρνεις την Τσέλσι ή την Μπάγερν, αλλιώς τελειώσαμε". Κι επειδή από όπου κι αν το πιάσεις ήταν αδύνατο ο Μέντες να φέρει την πρόταση με την ομάδα και τα χρήματα που ήθελε ο Πορτογάλος στα 38 του επήλθε και το κορυφαίο διαζύγιο στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Έβερτον: Ένας τρελός μπορεί ν' αναλάβει τα Ζαχαρωτά και η διοίκηση τον έχει βρει

Σάλτσμπουργκ: Κατατρόπωσε Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ κι έκανε δικό της σπουδαίο ταλέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK