Κριστιάνο Ρονάλντο: Η 'γουρουνιά' στη διατροφή του που δεν μπορεί να κόψει

Ο γευστικός πειρασμός στον οποίο ακόμα κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί να αντισταθεί, κυκλοφορεί σε όλους τους δρόμους του Τορίνο και τον τιμά ολόκληρη η Ιταλία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει την επίτευξη γκολ σε αγώνα της Serie A μεταξύ Γιουβέντους και Κάλιαρι
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει την επίτευξη γκολ σε αγώνα της Serie A μεταξύ Γιουβέντους και Κάλιαρι AP

Οι σύγχρονοι σταρ του ποδοσφαίρου, εκτός από υπεραθλητές, είναι και άνθρωποι με ξεκάθαρες αδυναμίες. Ο Μοχάμεντ Σάλαχ, για παράδειγμα, απαρνείται εξ ολοκλήρου τις διαίτες, έχοντας ορίσει τη δική του 'σπιτική' δίαιτα, με τη συμβολή της μητέρας του. Υπάρχουν βέβαια και αθλητές που παίζουν επικίνδυνα και ρισκάρουν με την διατροφή τους, όπως ο Τζέιμι Βάρντι, ενώ άλλοι, όπως ο Χάρι Κέιν ορκίζονται σε συγκεκριμένες διατροφικές αδυναμίες και απορρίπτουν άλλα φαγητά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τη δική του, ξεχωριστή ιστορία στο κεφάλαιο 'προετοιμασία πριν από αγώνα'. Υπάρχουν τα 'ραντεβού ύπνου', μια παράξενη κατάσταση υπνοθεραπείας, υπάρχει και μια διατροφική τελετουργία με σημείο αναφοράς την απόλυτη πειθαρχία. Όμως ο Πορτογάλος, μιλώντας σε γνωστό κανάλι στο YouTube (ChrisMD), αποκάλυψε πως ακόμα και για εκείνον, όλες αυτές οι αυστηρές και πειθαρχημένες διατροφές είναι εφιαλτικά βαρετές και χρειάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα να απολαμβάνει την αγαπημένη γαστρονομική 'γουρουνιά' του. Μαζί με τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ, βγαίνουν βόλτα στις γειτονιές του Τορίνο και απολαμβάνουν παρέα μια πίτσα με crispy, πλούσια ζύμη, ψημένη σε ξυλόφουρνο, Άλλωστε, η πόλη του Τορίνο θεωρείται ξακουστή 'έδρα' της βορειοϊταλικής πίτσας, με μινιμαλιστική προσέγγιση -λίγα και ολόφρεσκα υλικά- και ζύμη ζουμερή και τραγανιστή, που δεν σε λιγώνει.

Παρά το γεγονός ότι ο Ρονάλντο έζησε τουλάχιστον δυο δεκαετίες με προπόνηση και διατροφή που παρέπεμπε περισσότερο σε πεζοναύτη και λιγότερο σε αθλητή, ποτέ δεν σταμάτησε να τιμά τις μικρές, διαχρονικές απολαύσεις. Είναι ένας μύστης σαν κι εμάς.

Θα αποκαθηλώσει την Μπάγερν η Ντόρτμουντ του Χάαλαντ; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK