Παρί: Το φαβορί για αντι- Γκαλτιέ αρνείται τα πάντα και συνεχίζει την "ξέφρενη" πορεία

Πως το μυαλό του είναι μόνο στην Μπολόνια τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον είπε σε δηλώσεις του ο Τιάγκο Μότα, ένας από τους βασικούς στόχους του Κελαϊφί για τη θέση του προπονητή.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς παρά το γεγονός ότι ο Κριστόφ Γκαλτιέ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έχει πάρει την απόφαση να δώσει το τιμόνι της ομάδας σε κάποιον άλλον τεχνικό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιοδου.

Μία από τις πρώτες επιλογές του προέδρου της γαλλικής ομάδας είναι αυτή του επί χρόνια ποδοσφαιριστή των Γάλλων και νυν προπονητη της Μπολόνια, Τιάγκο Μότα.

Ο νεαρός κόουτς ρωτήθηκε για την προοπτική της Παρί και ανέφερε πως αυτή τη στιγμή το μόνο πράγμα που τον απασχολεί είναι η Μπολόνια ενώ και για το μέλλον οι στόχοι που πρέπει να εκπληρώσει για την ομάδα είναι αρκετοί.

"...Το ποδόσφαιρο σκέφτεται μόνο το παρόν. Το μόνο που θέλω να σκέφτομαι για το μέλλον είναι να βελτιωθεί η ομάδα και να πάμε παρακάτω..."

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Σπάει όλα τα ρεκόρ και ξεπερνάει κορυφαία ομάδα σε συνολικά γκολ

Τότεναμ: Φέρνει τον νέο κόουτς και κινείται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της

Ικάρντι: Κατέγραψε ιστορική επίδοση και έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK