Τότεναμ: Φέρνει τον νέο κόουτς και κινείται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της

Για την απόκτηση του Ανσού Φάτι αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Τότεναμ σύμφωνα με δημοσίευμα της MundoDeportivo.

Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's fourth goal during a Spanish Copa del Rey round of 16 soccer match between Intercity and Barcelona at the Ricardo Perez stadium in Alicante, Spain, Wednesday Jan. 4, 2023. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ανσού Φάτι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Καλοκαίρι αλλαγών είναι το ερχόμενο για την Τότεναμ καθώς βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή ενώ αναμένεται να γίνουν και αρκετές προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Πολλοί είναι οι υποψήφιοι για την διαδοχή του Αντόνιο Κόντε με τα "Σπιρούνια" να εξετάζουν επιλογές από το πάνω ράφι αλλά και προπονητές "αποκάλυψη".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MundoDeportivo, οι ιθύνοντες της Τότεναμ είναι διατεθειμένοι να κάνουν ένα μεγάλο δώρο στον νέο τεχνικό δαπανώντας ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα της ομάδας με την απόκτηση του Ανσού Φάτι.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Μπαρτσελόνα αλλά έχει τάσεις φυγής εξαιτίας της διαχείρισής του από τον Τσάβι ενώ τον ενδιαφέρει αρκετά η προοπτική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ενδεχόμενη απόκτηση του Φάτι αναμένεται να κοστίσει στην Τότεναμ πάνω από 80.000.000 ευρώ ποσό που ξεπερνά κατά πολύ τα 62.000.000 που δόθηκαν για την αγορά του Τανγκί Εντομπελέ το 2019 και αποτελούν την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι θέλει παίκτη που πρόσφατα τον "πλήγωσε"

Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το σχέδιο "φωτιά" για να μην χάσει τα μεγάλα ταλέντα της

Ικάρντι: Κατέγραψε ιστορική επίδοση και έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK