Τι ακριβώς έκανε στο μαλλί του ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε με το πιο ανοιχτό ξανθό που τον είδαμε ποτέ, στο Davis Cup που διεξάγεται στο Tatoi Club. Το Contra.gr επιχειρεί να μπει στο μυαλό του.

Τι ακριβώς έκανε στο μαλλί του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια αγώνα για το Davis Cup που διεξήχθη στην Αθήνα, από τις 11 ως τις 14 Σεπτεμβρίου 2019 EUROKINISSI

Πριν κάμποσο καιρό είπαμε και συμφωνήσαμε πως το surfer κούρεμα του Γκριεζμάν φτιάχτηκε για Βαρκελώνη- OK, και για εμάς τα κόριτσια, που μας αρέσουν τα surfer boys.  Τότε, ζητώντας τη γνώμη του hair expert, Πάνου Καλλίτση, είχαμε καταλήξει πως το surfer look είναι μεγάλη τάση από πέρυσι. "Μοιάζει με αυτό το κούρεμα που κάναμε στα παιδικά μας χρόνια, το soleil κούρεμα των '70s και αυτό που μετέπειτα, εξελίχθηκε στο αγαπημένο hairlook των surfers. Αν μπορούσαμε να το περιγράψουμε με μια φράση, θα λέγαμε πως είναι ένα 'στρογγυλό' κούρεμα, που αγκαλιάζει το πρόσωπο και το κεφάλι".

Οι μέρες πέρασαν, η Εθνική δεν τα πήγε όπως όλοι περιμέναμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο -η Ισπανία είναι η μόνη ελπίδα, παίρνω θέση- και ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε 'ανανεωμένος' ή απλά με κατάξανθη κόμη στο Tatoi Club στο Davis Cup και ένα σοκ το πάθαμε ομολογουμένως. Γιατί δεν το περιμέναμε. Γιατί τον είδαμε πιο ξανθό από ποτέ. Γιατί κατά κύριο λόγο δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι. Γιατί μας άρεσε περισσότερο με τα φυσικά καστανόξανθα μαλλιά. Γιατί δες το βίντεο και πες μας αν συμφωνείς.

Και κάπου εδώ, ανοίγουν οι πύλες του ανεξήγητου για το τι συνέβη πραγματικά στο κεφάλι του Στέφανου μιας και είναι γνωστή η αγάπη που έχει για τα μαλλιά του. Θέλεις ο ήλιος, το summer in greece, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας που άνοιξε το ήδη καστανόξανθο χρώμα των μαλλιών του ή ακόμη και η ανάγκη του ίδιου για αλλαγή, ανανέωση και ντεκαπάζ αρχή της νέας σεζόν (πολλοί το συνηθίζουν, η αλήθεια είναι) που τον οδήγησε μέχρι την πόρτα του κομμωτηρίου, λέγοντας το μεγάλο 'ναι' σε ένα τόσο ανοιχτό ξανθό, όσο και στα highlights γύρω από το πρόσωπό του. Μάλιστα, ο ίδιος κατά το παρελθόν σε συνέντευξή Τύπου στο το Australian Open όταν ρωτήθηκε για τα μακριά μαλλιά του, δε δίστασε να απαντήσει πως αυτά είναι το σήμα κατατεθέν του και γι' αυτό το λόγο επιλέγει να φοράει κορδέλες προκειμένου να μην του δημιουργούν προβλήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Τότε βέβαια, δεν είχε ξεκινήσει τους πειραματισμούς με τα χρώματα, ομολογουμένως.

Φυσικά, αγαπάμε τη διαφορετικότητα και χειροκτροτάμε το δικαίωμα του κάθενός να κάνει ό,τι θέλει στο κεφάλι του, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουμε το δικαίωμα να απορούμε, να σχολιάζουμε, να συγκρίνουμε με χιούμορ. Εξάλλου, όλοι έχουμε μία γνώμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK