Το custom made Freak 1 του Θανάση σού χαρίζει έμπνευση

Αν δεν φορούσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο το signature sneaker του Γιάννη, τότε ποιος θα το φορούσε; Η νέα χρωματική εκδοχή που διάλεξε ο big brother.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι μια κινητή διαφήμιση των παπουτσιών του Γιάννη
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι μια κινητή διαφήμιση των παπουτσιών του Γιάννη AP PHOTO/AARON GASH

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι de facto ο πιο ενθουσιώδης φαν του Γιάννη. Βιώνει μαζί του κάθε στιγμή της 'εκτόξευσής' του και πανηγυρίζει διπλά και τρίδιπλα κάθε λαμπρή στιγμή του με τους Μιλγουόκι Μπακς. Πάντα δίπλα του, πλέον ως συμπαίκτης του. Θα ήταν παράδοξο να μην είναι ένας εξ εκείνων που θα δοκίμαζαν, θα επιδείκνυαν και θα διαφήμιζαν το Air Zoom Freak 1, το πρώτο αθλητικό παπούτσι που σχεδιάστηκε από τη Nike για τον μικρότερο, προστατευόμενο, αδερφό του.

Μία ημέρα πριν από το παιχνίδι με τους Σέλτικς στη Βοστόνη (σ.σ. οι Μπακς γνώρισαν τη δεύτερη ήττα της φετινής σεζόν), ο 'elevator' εμφάνισε μια νέα εκδοχή του signature sneaker που παρουσιάστηκε πριν από 4 μήνες στο Ζάππειο και έχει ήδη κάνει το δικό του impact στην αμερικανική και διεθνή αγορά. Προτού μάλιστα κυκλοφορήσουν τα κατακόκκινα 'All Bros' με τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Σε μια 'επεξεργασμένη' έκδοση του πρωτότυπου υποδήματος ο Θανάσης διάλεξε ένα ζευγάρι σε απαλό ζαχαρί με έντονες μπορντό λεπτομέρειες στο λογότυπο της φίρμας, το μαλακό εσωτερικό και τη γλώσσα. Η έννοια της 'coolness' που πρεσβεύει σταθερά ο 27χρονος φόργουορντ μέσα από μια εναλλακτική, μοντέρνα, προσέγγιση που ξεφεύγει από τις κλασικές δημιουργίες του μαύρου ή του απόλυτου λευκού.

Κάποτε ο Γιάννης και ο Θανάσης μοιράζονταν το ίδιο ζευγάρι, καθώς χρήματα στην οικογένεια δεν υπήρχαν για δεύτερο. Τη σήμερον απολαμβάνουν τη μοναδικότητα των υποδημάτων τους, λανσάροντας ο καθένας το δικό του στιλ. Μένει μονάχα ο μεγάλος του αδερφικού διδύμου να κερδίσει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK