Το μαλλί του Γκριεζμάν θυμίζει επικίνδυνα Τζόκερ

To surfer look των φυσικών ατίθασων μαλλιών του Αντουάν Γκριεζμάν 'προδόθηκε' από ισχυρούς ανέμους και θυμίζει κάτι πολύ παράξενο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν της Μπαρτσελόνα
Ο Αντουάν Γκριεζμάν της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Οι ποδοσφαιριστές-σούπερ σταρ έχουν κάποια συγκεκριμένα trademarks χάρη στα οποία αποκτούν φήμη. Ένα από αυτά είναι και τα μαλλιά, τα οποία με ένα ξεχωριστό κούρεμα και συνήθως με τη χρήση branded προϊόντων, χαρίζουν συχνά στο πρόσωπο που περιβάλλουν στοιχεία ημίθεου. Ο Άντουάν Γκριεζμάν με το surfer κούρεμα του, το οποίο έχει αναλυθεί ενδελεχώς από την εκλεκτή beauty scientist Βιβή Αγγελάκη, προκαλεί εντυπωσιασμό, αν και ορισμένες παραλλαγές του φέρνουν ακόμα και συναισθήματα όπως γέλιο και τρόμο. Τι θέλω να πω:

Επίσης, κάπου εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι δεν έχουμε συναντήσει ποτέ στο ίδιο σημείο τον Άρθουρ Φλεκ (γνωστό και ως Τζόκερ) και τον Γκριέζμάν. Επίσης, δεν είμαστε οι μόνοι που νιώθουμε συνάμα γέλιο και τρόμο μπρος στο δίπολο Φλεκ-Γκριεζμάν.

H παραπάνω φωτογραφία του Γκριεζμάν από την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας μάς χάρισε αυτό το αποτέλεσμα παράξενης ομοιότητας, με τη συμβολή έντονων ανέμων που επικρατούσαν εκείνη τη στιγμή στα περίχωρα του Παρισιού. Άρα, δεν χρειάζεται να ενοχοποιήσουμε το surfer κούρεμα του Γκριεζμάν, άρα Γκριεζμάν και Τζόκερ = δυο διαφορετικά πρόσωπα. Και πάλι, όμως, θα ρωτήσουμε: Υπάρχει κάποιους που έχει δει τους δύο άντρες στο ίδιο σημείο;

Θα αποκλειστεί η Μπαρτσελόνα από τη φάση των ομίλων του Champions League; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK