Γιάρδες, ξύλο και touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.

Γιάρδες, ξύλο και touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Το Super Bowl παίρνει όλα τα φώτα πάνω του όμως για πολλούς φανς του NFL, αυτή η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα της χρονιάς. Απόψε, οι 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος έρχονται αντιμέτωπες στους δύο τελικούς των περιφερειών τους, με τους νικητές να προκρίνονται για το Super Bowl.

New Orleans Saints εναντίον Los Angeles Rams από τη μία, New England Patriots εναντίον Kansas City Chiefs από την άλλη. 7 ώρες αγνού θεάματος με τους καλύτερους εναντίον των καλύτερων.

Όμως τι είναι αυτό που κάνει τους Patriots να βρίσκονται πάντα στην κορυφή; Τι έχει ο Patrick Mahomes που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ από άλλον quarterback; Πώς έφτασαν οι φετινοί Saints στο #1 ρεκόρ της χρονιάς;

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος και ο Freddos κάθονται δίπλα στον Ηλία Αναστασιάδη για να μοιραστούν τις πρώτες τους αναμνήσεις από το NFL, να παραδεχτούν τι αγαπούν και τι μισούν, να εξηγήσουν πώς παρακολουθούν το άθλημα και πώς κόλλησαν με αυτό, και να δώσουν προβλέψεις (ή μήπως ελπίδες;) για τους αποψινούς τελικούς.

Το podcast ανοίγει με τη μελωδία των τίτλων του σπουδαίου ' Friday Night Lights' (απ' το 'Your Hand in Mine' των Explosions in the Sky) και κλείνει με μια μελωδία βγαλμένη από NFL αποδυτήρια που 'κολλάει' στο μυαλό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK