Θα κάνει ο Ματιέ Βαλμπουενά τη διαφορά στον Ολυμπιακό;

Το προγούλι του Ματιέ Βαλμπουενά, ο κριτής Next Top Model στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Βαλβέρδε που πρέπει να απολυθεί και ο νικητής του Champions League αναλύθηκαν στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έξω από τα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας, πριν από την υπογραφή του συμβολαίου του, Δευτέρα 27 Μαΐου 2019
Ο Ματιέ Βαλμπουενά έξω από τα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας, πριν από την υπογραφή του συμβολαίου του, Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 ΛΑΤΟ ΚΛΟΝΤΙΑΝ / EUROKINISSI SPORTS

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Γιώργος Περπερίδης απουσίαζε γιατί ήξερε ότι δεν θα απολάμβανε τη συζήτηση για το αουτσάιντερ Τότεναμ και την ανάγκη να απολυθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την Μπαρτσελόνα.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Κώστας Μπράτσος μίλησαν και για το προγούλι του Ματιέ Βαλμπουενά και για το τι δουλειά έχει ο φωτογράφος του Next Top Model στον πάγκο της ΑΕΚ.

1ο μέρος: Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό;

2ο μέρος (6:20): Χρειαζόταν τον καθηγητή Μιγκέλ Καρντόσο η ΑΕΚ;

3ο μέρος (12:29): Πρέπει να φύγει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την Μπαρτσελόνα;

4ο μέρος (18:54): Ποιος θα πάρει το Champions League;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify και στο iTunes και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK