120 εκατομμύρια για τον επιθετικό που βλέπει τα αντίπαλα δίκτυα σαν ταύρος απέναντι σε κόκκινο πανί

Οι πρωτοκλασάτες ομάδες που τον έβαλαν στην λίστα, το επόμενο σκαλοπάτι για την κορυφή είναι κοντά.

Sweden's Viktor Gyokeres runs back to his side of the pitch after scoring his team's first goal during a friendly soccer match between Portugal and Sweden at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, March 21, 2024. (AP Photo/Luis Vieira)
(AP Photo/Luis Vieira) AP


Ένα νέο αστέρι έχει βαλθεί να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απασχολεί για χρόνια τον χώρο του ποδοσφαίρου με το ταλέντο του και τα μαγικά του εντός γηπέδων. Πλέον, οι προσφορές και οι κρούσεις από άλλες ομάδες είναι συχνό φαινόμενο και επομένως το καλοκαίρι αναμένεται καυτό.

Το αστέρι λοιπόν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βίκτορ Γκιοκέρες, έχει μπει στη λίστα της Άρσεναλ, αλλά οι "κανονιέρηδες" πρέπει να διαθέσουν τουλάχιστον 120 εκατ. ευρώ για τον επιθετικό ο οποίος κάνει θραύση στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και όχι μόνο.

Η Τσέλσι θεωρείται επίσης ότι παρακολουθεί την περίπτωση του Σουηδού, αλλά πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Άρσεναλ έχει πάρει προβάδισμα έναντι των Μπλε. Η Μπάγερν Μονάχου, η Παρί Σεν Ζερμέν και κορυφαίοι σύλλογοι της Ισπανίας και της Ιταλίας εξετάζουν εξίσου τον νεαρό που κόστισε μόλις 17 εκατ. λίρες όταν έφυγε από την Κόβεντρι της Championship για τη Σπόρτινγκ.

Μέχρι στιγμής μετρά 22 γκολ και 10 ασίστ σε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει παραβιάσει την αντίπαλη εστία 36 φορές και μοιράσει 14 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Το παραδέχτηκε η Μπαρτσελόνα, είπε όχι σε 200 εκατομμύρια, η απίθανη πρόταση που, παρά το οικονομικό αδιέξοδο, απορρί..

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα της Λίβερπουλ στην νίκη προκαλώντας χαμόγελα και συγκίνηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK