Αγγλία: Ο Σάουθγκεϊτ δεν κάλεσε τον Στέρλινγκ και είχε σοβαρό λόγο

Εκτός από τις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκειτ για τα προκριματικά του EURO 2024 βρίσκεται ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο λόγος δεν είναι άλλος από την κακή φυσική του κατάσταση.

Chelsea's Raheem Sterling grimaces during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023.(AP Photo/Ian Walton)
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ σε αναμέτρηση της Τσέλσι AP

Τις κλήσεις του για τους αγώνες της εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του EURO 2024 , ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας,Γκάρεθ Σάουθγκειτ και δεν ήταν λίγες οι εκπλήξεις.

Μία από αυτές ήταν η απουσία του άσου της Τσέλσι, Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Άγγλου τεχνικού όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο λόγος απουσίας του Στέρλινγκ δεν είναι άλλος από την κακή φυσική του κατάσταση.

Ο Άγλλος μεσοεπιθετικός, παρά το γεγονός πως με τη φανέλα της Τσέλσι αγωνίζεται διαρκώς ως βασικός, χρειάζεται να δουλέψει αρκετά με το σώμα του προκειμένου να επιστρέψει στα παλιά του "δεδομένα".

Πάντως, η μη κλήση του στην απιστολή της ομάδας δεν τον διαγραφεί οριστικά από την εθνική Αγγλίας, με τον Σάουθγκέιτ να τον υπολογίζει κανονικά εν όψει της συνέχειας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μεγαλειώδης κίνηση από τον Άλμπα, γι' αυτό είπε "αντίο" στην Μπάρτσα

Ρονάλντο μας έχεις μπερδέψει με την Σαουδική Αραβία

Γαλατασαράι, εκτόξευση: Πόνταρε 23,1 εκατ. ευρώ σε τρεις παίκτες και παίρνει πίσω 100.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK