Ρονάλντο μας έχεις μπερδέψει με την Σαουδική Αραβία

Πώς το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να γίνει ένα από τα καλύτερα στον κόσμο ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί.

Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's first goal playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and PSG during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

Στην Αλ Νασρ αγωνίζεται έδω και λίγους μήνες ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράφοντας συμβόλαιο άνευ προηγουμένου με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Πορτογάλο σταρ να ψάχνει με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο την αποχώρησή του από την Αλ Νασρ εξαιτίας του ποδοσφαίρου αλλά και γενικότερα της ποιότητας ζωής που επικρατεί στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος σε δηλώσεις του μετά το γκολ νίκης που σημείωσε για την ομάδα του, κόντρα στα εν λόγω δημοσιεύματα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρωτάθλημα που αγωνίζεται, τονίζοντας μάλιστα πώς μπορεί στο άμεσο μέλλον να γίνει ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

"...Το επίπεδο είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Βήμα- βήμα μπορεί να γίνει ένα από τα 5 καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου..."

Θυμίζουμε πως αυτή ήταν η 18η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της, έχοντας καταγράψει 14 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Σχεδιάζει απαγωγή 63.000.000 ευρώ από Άρσεναλ και Λίβερπουλ

Λουκάκου, Μαρσιάλ: Ομάδα της Premier League δίνει 100 εκατ. και για τους δύο

Μπάγερν: Ετοιμάζει πρόταση για το μεγάλο αστέρι του Πεπ λόγω... Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK