Μεγαλειώδης κίνηση από τον Άλμπα, γι' αυτό είπε "αντίο" στην Μπάρτσα

Τα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα ήταν ο λόγος που ο Ζόρτντι Άλμπα αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Barcelona's Jordi Alba celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ζόρντι Άλμπα πανηγυρίζει AP

Σαν βόμβα ήχησε στα αυτιά των φίλων της Μπαρτσελόνα η ανακοίνωση του Ζόρντι Άλμπα πως αποχωρεί από την ομάδα μετά από 11 χρόνια, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός μεταγραφολόγος,Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Άλμπα προχώρησε σ' αυτή την απόφαση για έναν και μόνο λόγο. Για να βοηθήσει τον σύλλογο να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο και να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετος στην καλοκαιρινή μεταγραφική περιόδο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό, ο Ισπανός αριστερός μπακ θα αφήσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που θα λάμβανε την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, χωρίς, προς το παρόν τουλάχιστον, να έχει έρθει σε συμφωνία με κάποιον άλλον σύλλογο.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα ψάχνει να βρει με κάθε τρόπο χρήματα προκειμένου να φέρει πίσω στην Βαρκελώνη τον Λιονέλ Μέσι, με την Αλ Χιλάλ όμως να καιροφυλαχτεί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μουκοκό, η κατάρρευση: Χάλασε ο κόσμος για να ανανεώσει και εξαφανίστηκε

Ρονάλντο μας έχεις μπερδέψει με την Σαουδική Αραβία

Γιουνάιτεντ: Σχεδιάζει απαγωγή 63.000.000 ευρώ από Άρσεναλ και Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK