Αγγλία: Πρόβλεψη φιάσκο, κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου με Άκπομ και Γουίλσιρ ηγέτη της ομάδας

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αγγλίας είχε προβλέψει '13 πως η χώρα του το '22 θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Ο Independent προέβλεψε την 11αδα, σημειώνοντας πως ο Γουίλσιρ αναμφισβήτητα θα είναι ο ηγέτης της.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Τσούμπα Άκπομ EUROKINISSI SPORTS

Το 2013 ο τότε πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκρεγκ Ντάικ είχε προβλέψει πως στο Κατάρ το 2022 η Αγγλία θα στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου. Όλα καλά ως εδώ αφού ο Ντάικ έχει χρόνο για να δούμε εάν θα δικαιωθεί σχεδόν μία δεκαετία μετά.

Αυτός που δεν θα δικαιωθεί ποτέ είναι ο αρθρογράφος του Independent ο οποίος με αφορμή τη δήλωση του προέδρου προέβλεψε κι αυτός με τη σειρά του την 11αδα που θα φέρει τη δόξα στην Αγγλία.

Μία ενδεκάδα που απαρτιζόταν από ποδοσφαιριστές που μερικοί εξ αυτών την έχουν κόψει. Τρανό παράδειγμα ο Τζακ Γουίλσιρ για τον οποίο ο Σάιμον Ράις έγραψε στο lead του κειμένου του πως χωρίς καμία αμφισβήτηση θα είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας.

Πάμε να δούμε αυτή την ενδιαφέρουσα προσέγγιση που έκανε τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Ράις: Τερματοφύλακας ο Τζακ Μπάτλαντ, κεντρικός αμυντικός ο σήμερα μέσος της Φούλαμ Ναθάνιελ Τσαλόμπα, αδερφός του στόπερ της Τσέλσι, Τρέβο. Μαζί με τον Τσαλόμπα ο Φιλ Τζόουνς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Κρις Σμόλινγκ και αριστερά ο Λουκ Σο.

Στη μεσαία γραμμή: Ρος Μπάρκλεϊ, Τζακ Γουίλσιρ, δεξί χαφ ο Τζόρντον Άιμπ ένα παιδί που πάλεψε με το τέρας της κατάθλιψης και στα 26 του χρόνια είναι χωρίς ομάδα μετά από το πέρασμα που έκανε στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας για την Αντάνασπορ. Αριστερό χαφ ο Γουίλφριντ Ζαχά.

Στην επίθεση ο Ντάνιελ Στάριτζ που στα 33 του δεν έχει ομάδα. Ο Άγγλος έμεινε ελεύθερος Ιούλιο μήνα από την Περθ Γκλόρι της Αυστραλίας. Δίπλα στον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ ο παλιός μας γνώριμος από τον ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν μεγάλο ταλέντο. Δείτε το πρωτότυπο άρθρο του Independent.

Κι επειδή τα γραπτά μένουν

Αγγλία: Πρόβλεψη φιάσκο, κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου με Άκπομ και Γουίλσιρ ηγέτη της ομάδας
Print Screen/Independent

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντριάνο στο Pro Evolution 6 ήταν παικταράς γιατί είχε βύσμα

Μαχαίρωσαν ποδοσφαιριστή της Μόντσα στο Μιλάνο

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, έγινε θηρίο και δεν χωράει να περάσει από τις πόρτες

News 24/7

24MEDIA NETWORK