Ο Αντριάνο στο Pro Evolution 6 ήταν παικταράς γιατί είχε βύσμα

Ο "αυτοκράτορας" Αντριάνο ήταν το κάτι άλλο στο Pro Evolution 6. Σκόραρε από παντού, δεν τον έριχνε κανείς κάτω. Ήταν... υπεράνθρωπος. Κι όλα αυτά γιατί είχε το καλύτερο κονέ.

Inter Milan Brazilian forward Adriano looks on during a soccer match between Inter Milan and Panathinaikos at the San Siro stadium in Milan, Italy,Wednesday, Nov. 26, 2008. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Αντριανό AP PHOTO/LUCA BRUNO

Πείτε την αλήθεια. Πόσοι από τους φίλους σας δεν σας άφηναν να παίρνετε Ίντερ στις μονομαχίες PRO εξαιτίας του Αντριάνο; Πολλοί. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ειδικότερα στο Pro Evolution 6 ήταν ό,τι καλύτερο. Δύναμη στο σουτ, αντοχές, ισορροπία είχε τα πάντα. Ήταν ανίκητος.

Στη δύναμη σουτ ο "αυτοκράτορας" είχε 99, ήταν και στο εξώφυλλο του βιντεοπαιχνιδιού (κρατήστε τα αυτά για παρακάτω). Είχε επίσης 90 στο attack και 98 στην ισορροπία. Όποιος επέλεγε την Ίντερ δεν βασιζόταν σε καμία απολύτως τεχνική. Η μπάλα στον Αντριάνο και ό,τι γίνει...

Βέβαια, δεν ήταν μόνο ο Αντριάνο, αλλά ολόκληρη η ιταλική ομάδα στο Pro Evolution είχε κάτι. Όπως έγραψε το SPORTbible υπήρξε εσωτερικό δάκτυλος. Ο υπεύθυνος παραγωγής της Konami, Σίνγκο Τακατσούκα εκτός ότι είναι οπαδός της Ίντερ, είχε λατρεία στον Αντριανό και στον Αλβάρο Ρεκόμπα, οπότε δυσκολεύτηκε να μην τους βάλει καλό βαθμό. Ιδού λοιπόν πώς χτίστηκε ο μύθος του Βραζιλιάνου.

Διαβάστε περισσότερα

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, έγινε θηρίο και δεν χωράει να περάσει από τις πόρτες

Μαχαίρωσαν ποδοσφαιριστή της Μόντσα στο Μιλάνο

Φρενίτιδα, οι μεγάλοι της Ευρώπης απλώνουν εκατομμύρια για τον 16χρονο Έντρικ του Άμπελ Φερέιρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK