Αγγλικό "εμφύλιο" για αστέρι της Μπενφίκα βλέπουν οι Πορτογάλοι

Μάχη για την απόκτηση του 21χρονου άσου της Μπενφίκα, Έντσο Φερνάντεζ αναμένεται να γίνει μεταξύ των αγγλικών ομάδων σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Record.

Benfica's Enzo Fernandez controls the ball during the Champions League group H soccer match between Juventus and Benfica at Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Έντσο Φερνάντεζ με την φανέλα της Μπενφίκα AP

Για την απόκτηση του μέσου της Μπενφικά, Έντσο Φερνάντεζ αναμένεται να κονταροχτυπηθούν οι αγγλικές ομάδες σύμφωνα με την πορτογαλική Record.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αναμένεται να κινηθούν δυναμικά για να ενσωματώσουν στο ρόστερ τους τον 21χρονο Αργεντίνο που εντυπωσιάζει την φετινή χρονιά με την φανέλα της Μπενφίκα.

Ο Αργεντίνος πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι με την χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στα 35.000.000 εκατομμύρια ευρώ αλλά την ομάδα της Μπενφίκα να αξιώνει ποσό άνω των 100.000.000 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Τομόρι κόπηκε από το Μουντιάλ & του προτάθηκε δουλειά με 250Κ σε ιστοσελίδα για ενήλικες

Ο Ρούνεϊ πέρασε πριονοκορδέλα τον Ρονάλντο και τον Κιν

Παγκόσμιο Κύπελλο: Το "δώρο" του Μέσι στη Παρί πριν φύγει για Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK