Αγγλικός "εμφύλιος" για χαφ της Τσέλσι στο παρά πέντε

Μάχη για την απόκτηση του Κόνορ Γκάλαχερ φέρεται να δίνουν οι Έβερτον, Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας, σύμφωνα με την DailyMail, ενώ το GOAL εμπλέκει στην υπόθεση και την Λίβερπουλ.

Chelsea's Conor Gallagher, right, reacts after their win in the English Premier League soccer match against Crystal Palace at Selhurst Park stadium, in London, Saturday, Oct. 1, 2022. (AP Photo/David Cliff)
ο Κόνορ Γκάλαχερ AP

Μάχη για την υπογραφή κι άλλου μέσου της Τσέλσι φέρεται να δίνουν αγγλικές ομάδες σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και αναπαράγει και το GOAL, ασκούνται πιέσεις στην αγγλική ομάδα για την παραχώρηση του Κόνορ Γκάλαχερ.

Πρώτη η Έβερτον είναι αυτή που φέρεται να έχει κατάθεσει στους μπλέ πρόταση 40.000.000 ευρώ για την απόκτηση του άγγλου χαφ ενώ ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται και στη λίστα των Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας.

Το GOAL μάλιστα βάζει στο κόλπο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και τη Λίβερπουλ, παρά το γεγονός πως ο Κλοπ πρόσφατα δήλωσε πως η ομάδα του δεν αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Προς το παρόν η Τσέλσι δεν δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ενώ θυμίζουμε πως έχασε και τον Ζορζίνιο, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαρσέιγ σε έξαρση: Έκλεισε τον Ουναχί, πάει και για το "μπαμ" των 32.000.000 ευρώ

Η Τσέλσι θα βγάλει χρήματα εάν η Άρσεναλ κατακτήσει το πρωτάθλημα

Άμραμπατ, Μπαρτσελόνα: Η πρόταση των Μπλαουγκράνα για τον Μαροκινό

News 24/7

24MEDIA NETWORK