Αγγλικός "εμφύλιος" για την απογοήτευση του Μουντιάλ

Για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνεζ αναμένεται να κινηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι σύμφωνα με το Fichajes.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Μπορεί η Αργεντινή να κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Κατάρ αλλά ένας από τους ποδοσφαιριστές που έγινε, καθ'όλη τη διάρκεια του τουρνουά, αντικείμενο σχολιασμού με τις εμφανίσεις του ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Ο Αργεντίνος μπορεί να μην κατάφερε να βρει δίχτυα σε κανένα από τα έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής αλλά με τις εμφανίσεις του σε συλλογικό επίπεδο κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το TeamTalk, ο επιθετικός της Ίντερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα τριών εκ των κορυφαίων ομάδων της Premier League.

Ο λόγος για τις Άρσεναλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι οποίες αναμένεται να "κονταροχτυπηθούν" το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Ίντερ από το 2018 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πετύχει σε 34 συμμετοχές 16 τέρματα και έχει μοιράσει 7 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Βόμβα! Θετικός ο Κλοπ στο ενδεχόμενο αποχώρησης σταρ της ομάδας

Ο ράπερ Drake έχασε 380κ ποντάροντας στον πιο πολυσυζητημένο αγώνα της χρονιάς

Τεν Χαχ: Ο viral χορός του "έφερε" ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από γνωστό οπαδό της Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK