Αγωνία για Αραβίδη

Ο επιθετικός της «Ένωσης» είναι ο πιο… επίφοβος για να απουσιάσει στη Λεωφόρο και οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ της ομάδας έχουν πέσει πάνω του για να προλάβει το ντέρμπι.

Αγωνία για Αραβίδη
INTIME SPORTS

Για τους Ντίντακ Βιλά και Αντρέ Σιμόες, δεδομένα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία -τουλάχιστον μεγάλη- ενόψει της Κυριακής, αφού όλα δείχνουν πως θα προλάβουν να δώσουν κανονικά το «παρών». Αντίθετα, στην ΑΕΚ υπάρχει ανησυχία για την περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη. Ο Έλληνας επιθετικός της «Ένωσης» θα εξεταστεί ξανά σήμερα -όπως και οι προαναφερθέντες- από το ιατρικό τιμ προκειμένου να διαπιστωθεί το αν είναι εφικτό ή όχι να παίξει στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του επιθετικού των «κιτρινόμαυρων» αλλά αρκετές είναι οι φορές σε παρόμοιες περιπτώσεις που τα δεδομένα είχαν αντιστραφεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αραβίδης έχασε κάποιο -σημαντικό δρόμο- στις προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει το οριστικό εμπόδιο για τη συμμετοχή του στο ματς.

Όπως και να έχει όμως σήμερα θα γίνουν τα πάντα γνωστά αφού μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι της Λεωφόρου, αφού οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να είναι έτοιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK