Άιντραχτ: Έκλεισε ποδοσφαιριστή της Λυών που πρόσφατα απέρριψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κοντά στη μεταγραφή του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται ο Χουσέμ Αουάρ ο οποίος στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο απέρριψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Lyon's Houssem Aouar, left, celebrates with team mates after scoring his side's second goal during the Europa League Group A soccer match between Sparta Prague and Lyon at the Letna stadium in Prague, Czech Republic, Thursday, Oct. 21, 2021. (AP Photo/Petr David Josek)
Οι παίκτες της Λυών πανηγυρίζουν AP

Ένα παιδί των ακαδημιών της Λυών θέλησε να αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά ο ποδοσφαιριστής τελικά παίρνει μεταγραφή σε ομάδα έκπληξη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το SPORT1, ο Γαλλόαλγερινός ποδοσφαιριστής της Λυών, Χουσέμ Αουάρ βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην ομάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, πριν ολοκληρώσει τη συμφωνία με την γερμανική ομάδα, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σε συζητήσεις με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ αλλά η συμφωνία δεν προχώρησε έπειτα από δική του απόφαση.

Ο Αουάρ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 10 συμμετοχές με την ομάδα της Λυών σε όλες τις διοργανώσεις ενώ τον Οκτώβρη του 2020 κατέγραψε και την μοναδική, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, συμμετοχή με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέλεξε τον επόμενο προπονητή της Σίτι: "Είναι γραμμένο στα άστρα"

Γκαρνάτσο: Γίνεται και επίσημα συμπαίκτης του Μέσι

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ εξετάζει πρώην παίκτη της Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK