Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέλεξε τον επόμενο προπονητή της Σίτι: "Είναι γραμμένο στα άστρα"

Δημοσίως ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε ποιον βλέπει για επόμενο προπονητή της Σίτι. Είναι δικό του παιδί.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο χαμογελαστός Πεπ Γκουαρνιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα είναι για πάντα ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Καταλανός τις συνηθίζει τις αλλαγές όταν βλέπει πως ο κύκλος του σ' ένα κλαμπ έχει κλείσει. Με δηλώσεις του πάντως φρόντισε να φτιάξει την επόμενη μέρα στον πάγκο των Πολιτών.

Δημόσια, λοιπόν, ο Πεπ είπε: "Ο Βινσέντ Κομπανί θα είναι προπονητής της Σίτι κάποια μέρα. Πιστεύω πως είναι γραμμένο στα άστρα. Θα γίνει. Αργά ή γρήγορα θα είναι προπονητής της Σίτι. Δεν είμαι σίγουρος πότε. Δεν του έχω μιλήσει αλλά γνωρίζει το κλαμπ. Το πεπρωμένο είναι εδώ..."

Ο Κομπανί, παιδί του Πεπ, ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης του και αρχηγός της ομάδας για πολλά χρόνια. Ο Βέλγος άρχισε την καριέρα του ως κόουτς από την Άντερλεχτ. Πρώτα είχε αναλάβει παίκτης προπονητής κι έπειτα από το '20 έως το '22 κανονικά πρώτος για 90 ματς.

Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα στην Αγγλία και από το καλοκαίρι ηγείται της Μπέρνλι αποκομίζοντας θετικά σχόλια για το στιλ του. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του εκπνέει το 2025. Ο πρώην αμυντικός σε 41 ματς με τους Κλάρετς μετράει 27 νίκες, 11 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες με 79-34 γκολ.

Διαβάστε περισσότερα

Το ποδόσφαιρο είχε ξεχάσει την ύπαρξή του και τώρα αυτός φέρνει εμφύλιο στο Μιλάνο

Γιουβέντους: Δεν δίνει 22 εκατ. για Παγκόσμιο Πρωταθλητή, επιστρέφει στην ομάδα των αστέρων

Ο Ικάρντι "ανέβασε" ημίγυμνη φωτογραφία της Νάρα και το μετάνιωσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK