Αλ Νασρ: Για χατίρι του CR7 προσεγγίζει κορυφαίο γκολκίπερ

Πρόθυμη να καταθέσει πρόταση στον Νταβίντ Ντε Χέα είναι η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN.

Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's first goal playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and PSG during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

Χαμός γίνεται με το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ποδοσφαιριστής είναι και τυπικά ελεύθερος από την αγγλική ομάδα η οποία ομως του έχει ζητήσει να μην έρθει σε επαφή με καμία άλλη ομάδα μέχρι να συζητήσουν ξανά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε πως οι "κόκκινοι διάβολοι" είχαν προτείνει στον Ισπανό νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές. Ο έμπειρος τερματοφύλακας συμφώνησε αλλά μετά η Γιουνάιτεντ έκανε στροφή 180 μοιρών και επανήλθε με νέα μειωμένη πρόταση, κάτι που δεν άρεσε στον Ισπανό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, ήδη έντονο ενδιαφέρον για τον Ντε Χέα έχουν εκδηλώσει αρκετές ομάδες με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο να σκέφτεται να καταθέσει άμεσα πρόταση για να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, η Γιουνάιτεντ, ταυτόχρονα με τον Ντε Χέα, φέρεται πως έχει έρθει σε επαφή και με την Ίντερ για την απόκτηση του Αντρέ Ονανά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ: Μετά την πώληση Μπρόζοβιτς, κάνει το κόλπο γκρόσο με Λουκάκου

Παρί: Ο Κελαϊφί έκλεισε κι άλλον παίκτη με εντολή Ενρίκε

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο έπεισε τον "Τούρκο Μέσι" και οι μπλαουγκράνα έκλεισαν ειδικό deal ελέω FFP

News 24/7

24MEDIA NETWORK