Αλ Νασρ: Η ομάδα του CR7 θέλει τον πιο "δύσκολο" να πείσεις προπονητή

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν παίζει μόνος του για τον πάγκο της Αλ Νασρ. Οι Σαουδάραβες κυνηγούν και το απόλυτο μπαμ.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with Real Madrid's head coach Zinedine Zidane after winning a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Real Madrid in Malaga, Spain, Sunday, May 21, 2017. Real Madrid wins the Spanish league for the first time in five years, avoiding its biggest title drought since the 1980s. (AP Photo/Daniel Tejedor)
Ζιντάν και Ρονάλντο στην Ρεάλ AP PHOTO/DANIEL TEJEDOR

Ο Ρούντι Γκαρθία χαιρέτησε την Αλ Νασρ και οι βαθύπλουτοι Σαουδάραβες ψάχνουν τον διάδοχό του στοχεύοντας σε τεράστια ονόματα της διεθνούς αγοράς..

Εδώ και μέρες σε διάφορα ρεπορτάζ παίζει το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο, σημειώνοντας ότι η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 100.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το CBS Sports υπάρχει κι άλλος ένας σπουδαίος του ποδοσφαίρου στη χρυσή λίστα των Αράβων. Κι αυτός πρώην προπονητής του Κριστιάνο. Ο λόγος για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος legend είναι από τους πιο "δύσκολους" να τον πείσεις κι αυτό φαίνεται ότι πέρα από τις θητείες του στην Ρεάλ δεν έχει δουλέψει πουθενά αλλού και είναι εξαιρετικά επιλεκτικός.

Ο Ζιζού ήθελε Γαλλία, όμως, η Ομοσπονδία προτίμησε να συνεχίσει με τον Ντεσάμπ την ίδια ώρα που η Παρί παρακαλάει χρόνια τον Ζιντάν ανεπιτυχώς. Το σενάριο, πάντως, του προαναφερθέντος Μέσου μοιάζει τραβηγμένο αν αναλογιστεί κανείς την όλη στάση του Ζινεντίν απέναντι στους υποψήφιους εργοδότες του.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Εννέα παίκτες στην έξοδο για να ισορροπήσουν τα βιβλία μετά από το άνοιγμα 500.000.000 ευρώ

Ένα ποτήρι θα σε κάνει Χάλαντ, ο Νορβηγός αποκάλυψε το "μαγικό φίλτρο"

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ εξήγησε τη "λευκή πετσέτα" για τον Μπέλιγχαμ με Φεράρι κι ένα παιδάκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK