Τσέλσι: Εννέα παίκτες στην έξοδο για να ισορροπήσουν τα βιβλία μετά από το άνοιγμα 500.000.000 ευρώ

Η Τσέλσι έσπρωξε πάρα πολλά χρήματα στις μεταγραφές και τώρα πρέπει να ξεφορτώσει παίκτες για να ισορροπήσει την κατάσταση.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Η νέα διοίκηση της Τσέλσι με τον Τοντ Μπέλι στην κεφαλή άνοιξε το πορτοφόλι και ξόδεψε πάνω από 500.000.000 ευρώ για να ενισχύσει το ρόστερ. Ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής καθώς οι Μπλε δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα τη φετινή σεζόν. Οι ομάδες βέβαια δεν χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη.

Ωστόσο το άνοιγμα ήταν τόσο μεγάλο που πλέον είναι απαραίτητο να φύγουν ποδοσφαιριστές για να υπάρχει μία ισορροπία στα έσοδα - έξοδα του κλαμπ. Σύμφωνα με την Mirror εννέα τον αριθμό είναι οι παίκτες που βλέπουν την πόρτα της εξόδου του Στάμφορντ Μπριτζ.

Η μαύρη λίστα

  1. Κόνορ Γκάλαχερ
  2. Μέισον Μάουντ
  3. Ρούμπεν Λόφτους - Τσικ
  4. Ενγκολό Καντέ
  5. Ματέο Κόβατσιτς
  6. Ομπαμεγιάνγκ
  7. Χακίμ Ζιγέχ
  8. Κρίστιαν Πούλισιτς
  9. Ρομέλου Λουκάκου

Με τον Καντέ, πάντως, άλλα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι γίνονται συζητήσει για νέο συμβόλαιο ενώ στο κατόπι του σπουδαίου Γάλλου μέσου βρίσκονται κι άλλες ομάδες. Επίσης, και ο Μέισον Μάουντ είναι από τους παίκτες που φέρεται να θέλει να κρατήσει η Τσέλσι, αλλά θ' αναγκαστεί να τον πουλήσει καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται ενθουσιασμένος με την προοπτική να παραμείνει. Η Λίβερπουλ καραδοκεί...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γκουαρντιόλα έδωσε green light για τον επόμενο προπονητή της Τότεναμ

Μετανιωμένη η Άρσεναλ θέλει πίσω παίκτη που έδιωξε με ένα εκατομμύριο και μία συμμετοχή σε δύο χρόνια

Μπάγερν: Ο Μανέ κινδυνεύει μέχρι και με... διακοπή συμβολαίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK