Λίβερπουλ: Ο Κλοπ εξήγησε τη "λευκή πετσέτα" για τον Μπέλιγχαμ με Φεράρι κι ένα παιδάκι

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την υπόθεση του Τζουντ Μπέλιγχαμ και το "αντίο" στη συγκεκριμένη προοπτική.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Λιντς μίλησε για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και την απομάκρυνση της ομάδας του από τη διεκδίκηση του Άγγλου μέσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η εξήγηση του Γερμανού προπονητή η οποία έγινε Tweet από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει ως εξής: "Δεν ξέρω γιατί μιλάμε για πράγματα που θεωρητικά δεν μπορούμε να έχουμε. Εάν εάν παιδί ζητήσει μία Φεράρι για τα Χριστούγεννα του λες ότι δεν μπορούμε να την πληρώσουμε και δεν μπορείς να οδηγήσεις! Τι χρειαζόμαστε και τι θέλουμε προσπαθούμε σίγουρα να πάμε και να το πάρουμε".

Θυμίζουμε πως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες ότι οι Κόκκινοι δεν θα πάνε για τον Μπέλιγχαμ, καθώς η ομάδα του ζητάει ένα τεράστιο ποσό για να τον αποδεσμεύσει. Μάλιστα, οι Γερμανοί σημειώνουν ότι ο Κλοπ έχασε και την εναλλακτική του αφού ο Λάιμερ υπέγραψε ως ελεύθερος στην Μπάγερν από τώρα για το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Εννέα παίκτες στην έξοδο για να ισορροπήσουν τα βιβλία μετά από το άνοιγμα 500.000.000 ευρώ

Ρεάλ: Πάει για την "απαγωγή" της χρονιάς με σούπερ παίκτη της Τσέλσι μετά το απευθείας τσεκάρισμα

Μπάγερν: Η μπουνιά του Ριμπερί στον Ρόμπεν κόστισε ψίχουλα μπροστά στο πρόστιμο στον Μανέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK