Ανατριχιαστική πρόβλεψη για Χάλαντ: Ο πρώτος που θα φτάσει τη μεταγραφή ενός δισεκατομμυρίου

Η μυστηριώδης συνεργάτιδα του Μίνο Ράιολα, Ραφαέλα Πιμέντα μίλησε στο Sky Sports και προέβλεψε πως ο Έρλινγκ Χάλαντ θα γίνει ο πρώτος παίκτης με μεταγραφή που θα φτάσει το δισεκατομμύριο.

Manchester City's Erling Haaland applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ AP PHOTO/JON SUPER

Η Ραφαέλα Πιμέντα είναι η Βραζιλιάνα δικηγόρος, άμεση συνεργάτιδα του Μίνο Ράιολα ο οποίος πριν από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή.

Η Πιμέντα που κρατούσε χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια εμφανίστηκε μπροστά από τις κάμερες και συγκεκριμένα στο Sky Sports (έδωσε συνέντευξη στον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο) και μεταξύ άλλων μίλησε για το φαινόμενο Έρλινγκ Χάλαντ τον οποίο εκπροσωπεί...

Σε σχετική ερώτηση για το θωρηκτό από την Νορβηγία η Πιμέντα έκανε μία πρόβλεψη που εάν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει αναταράξεις στο ποδόσφαιρο.

Συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία του Χάλαντ, δηλαδή το αγωνιστικό του προφίλ, το μάρκετινγκ γύρω του αλλά και τον χαρακτήρα του και είπε με άνεση πως ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που η μεταγραφή του θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο.

Όσον αφορά στην ύπαρξη ή όχι ρήτρας στο συμβόλαιό του με την Σίτι για την Ρεάλ Μαδρίτης η Πιμέντα επέλεξε τη διπλωματική οδό χωρίς να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σωτηρίου με χτύπημα "σαμουράι" χάρισε τίτλο στον Σκίμπε

Κριστιάνο Ρονάλντο: Από ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία, 15ος σε αξία στην Γιουνάιτεντ

Μοναδική παράσταση Βλαχοδήμου με Πόρτο: Σταμάτησε τον Ταρεμί και σουτ συμπαίκτη του στην εστία

News 24/7

24MEDIA NETWORK