Aναζήτηση τέλος, η Λίβερπουλ συμφώνησε με τον καινούριο της προπονητή

Προφορική συμφωνία με τον τεχνικό που θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του διαδόχου του Κλοπ.

Sporting's head coach Ruben Amorim watches his players warm up ahead of the Champions League group D soccer match between Tottenham Hotspur and Sporting CP at Tottenham Hotspur Stadium in London, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Η Λίβερπουλ μπορεί να θεωρεί πως η αναζήτηση και τα άγχη για την εύρεση του επόμενου προπονητής της έλαβαν τέλος. Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Φλόριαν Πέτενμπεργκ, οι "Κόκκινοι" μόλις ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Ρούμπεν Αμορίμ.

Η συμφωνία επετεύχθη μετά από πολλές πιέσεις από την πλευρά της αγγλικής ομάδας και εν τέλει υπήρξε θετική κατάληξη. Μάλιστα, το συμβόλαιο του Αμορίμ μπορεί να έχει διάρκεια μέχρι και το 2027.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία εξέλιξη που θα δώσει χρόνο στην ομάδα το καλοκαίρι για να προχωρήσει ομαλά ο μεταγραφικός της σχεδιασμός. Επιπλέον η περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού είναι εξαιρετική, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει στο Μέρσεϊσαϊντ ως πρωταθλητής, αφού η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 1η θέση της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι προσπάθεια να μοιάσει κανείς στον Κλοπ είναι άσκοπη, όμως η δημιουργία ενός νέου κύκλου επιτυχιών είναι ένας εφικτός στόχος και μένει να φανεί αν ο Πορτογάλος τεχνικός διαθέτει ότι χρειάζεται για να τα καταφέρει.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Φέλιξ πιστεύει πως κατάφερε να πείσει τον Μπερνάρντο Σίλβα, οι συνθήκες που επικρατούν με Μπαρτσελόνα

Χωρισμένη στα δύο η Γιουβέντους, μάχη για τον επόμενο προπονητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK