Ο Φέλιξ πιστεύει πως κατάφερε να πείσει τον Μπερνάρντο Σίλβα, οι συνθήκες που επικρατούν με Μπαρτσελόνα

Ο παίκτης των Καταλανών μίλησε για άλλη μία φορά για το "προξενιό" του συμπατριώτη του με τους "Μπλαουγκράνα".

Manchester City's Bernardo Silva celebrates after teammate Rodrigo scored the opening goal during the Champions League final soccer match between Manchester City and Inter Milan at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, June 10, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
(AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Ζοάο Φέλιξ δεν έχει σταματήσει στιγμή να προσπαθεί να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονή του στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν.

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για επιτηδευμένη κίνηση ή όχι, η προσπάθειά του να επηρεάσει θετικά μία πιθανή μεταγραφή του Μπερνάρντο Σίλβα στην Μπαρτσελόνα έχει προκαλέσει μεταγραφικά σενάρια και φυσικά ο ίδιος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Ο Πορτογάλος λοιπόν απάντησε πως θεωρεί πως τα πράγματα έχουν κυλήσει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Η περίπτωση του 29χρονου παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως έχει αναζωπυρωθεί, ωστόσο δεν σημαίνει πως έχει προκύψει κάτι σε επίπεδο διαπραγματεύσεων των δύο συλλόγων. Παρόλα αυτά ο Φέλιξ μίλησε για τις διαθέσεις του συμπαίκτη του στην Εθνική Πορτογαλίας.

Οι δηλώσεις του παίκτη

"Αν έρθει ο Μπερνάρντο Σίλβα, θα ζητήσω προμήθεια", αστειεύτηκε ο Πορτογάλος. "Όλα όσα έχω πει είναι αλήθεια και αν έρθει θα είναι ευχαριστημένοι μαζί του.

Και πρόσθεσε: "Είναι πολύ προσεκτικός με τα πάντα και με ρώτησε για τα μέρη που θα μείνει, για τα μέρη που θα φάει, για την ασφάλεια... Με ρώτησε λίγο για τα πάντα και είπα για φορολογικά θέματα γιατί αυτό μου ήρθε στο μυαλό".

Ερωτηθείς αν έπεισε τον συμπατριώτη του να κάνει τη μετακόμιση, ο Φέλιξ πρόσθεσε: "Έτσι νομίζω, έτσι νομίζω. Λοιπόν, αλλά τώρα δεν νομίζω ότι εξαρτάται από αυτόν".

Πράγματι, όποιες και να είναι οι επιθυμίες του εξτρέμ της Σίτι, δεν έχει σημασία. Αν δεν μπορέσει η Μπαρτσελόνα να ανταποκριθεί οικονομικά, τότε δεν πρόκειται να προχωρήσει η υπόθεση. Η κατάσταση του προϋπολογισμού της μπορεί να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο σύμφωνα με τον πρόεδρό της Λαπόρτα ώστε να μην αναγκαστεί να παραχωρήσει παίκτες, εντούτοις οι δυνατότητες για μεταγραφές υπόκεινται σε ένα διαφορετικό πλαίσιο.

Ο επόμενος προπονητής της Μπαρτσελόνα θα είναι ο τελικός κριτής για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Δεν μπορεί η ομάδα να αγοράσει "αυθαίρετα" τον Πορτογάλο, ενώ επίσης οι οικονομικές απαιτήσεις της Μάντσεστερ Σίτι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε περίπτωση που αποφασιστεί μελλοντικά να προχωρήσει η μεταγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

Χωρισμένη στα δύο η Γιουβέντους, μάχη για τον επόμενο προπονητή

Ο Ρονάλντο έγινε έξω φρενών, πήρε κόκκινη κάρτα, χτύπησε αντίπαλο και έκανε χειρονομία σε διαιτητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK