Ανησυχία για Άλτιντορ

Ο Τζόζι Άλτιντορ αποχώρησε τραυματίας στο 23ο λεπτό του αγώνα των ΗΠΑ ενάντια στη Γκάνα, με τους Αμερικάνους να ανησυχούν για την κατάσταση του βασικού επιθετικού τους.

Ανησυχία για Άλτιντορ

Οι Η.Π.Α. επικράτησαν με 2-1 κόντρα στη Γκάνα και μπήκαν με το δεξί στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, τα άσχημα νέα για τους Αμερικάνους έχουν να κάνουν με το βασικό επιθετικό της ομάδας, Τζόζι Άλτιντορ.

Ο παίκτης αποχώρησε τραυματίας στο 23ο λεπτό του αγώνα καθώς έδειξε να πονάει στο πόδι και την Τρίτη 17/6 θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθεί η ζημιά.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιούργκεν Κλίνσμαν, σχολίασε για τον τραυματία Άλτιντορ: "Σοκαριστήκαμε όταν τον είδαμε να πονάει, ήταν πολύ σκληρό για μας", ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Κλιντ Ντέμπσεϊ, θέλησε να του ευχηθεί γρήγορη ανάρρωση: "Ήθελε πολύ να κάνει ένα καλό παιχνίδι, μπορούσες να το καταλάβεις αυτό να έβλεπες το κλάμα του στα αποδυτήρια. Είναι μεγάλος παίκτης για μας. Μας πόνεσε όταν έγινε αλλαγή, αλλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θα πρέπει να τον αντικαταστήσουν τώρα".

Διαβάστε ακόμη:

Γκάνα-ΗΠΑ 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK