Ο Μανόλο "μπλοκάρει" την επιστροφή Αραούχο στην ΑΕΚ

Η Λας Πάλμας έκανε την έκπληξη και ενώ βάδιζε για συμφωνία με τον Ιταλό Ντε Τζέμπρι, τελικά άλλαξε πλεύση το πρωί της Δευτέρας (3/7) και νέος προπονητής της ισπανικής ομάδας θα είναι ο Μανόλο Μαρκές! Ο κόουτς έρχεται να αναλάβει την πρώτη ομάδα, ενώ πριν διαχειριζόταν το υλικό της δεύτερης.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
araujo EUROKINISSI SPORTS

Αλλάζουν τα δεδομένα για ΑΕΚ και Αραούχο, για ακόμη μια φορά και τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας, αφού στη Λας Πάλμας ήρθαν τα πάνω κάτω με την αλλαγή πλεύσης στο θέμα του προπονητή.

Ο σχεδιασμός των "κίτρινων" για τη νέα σεζόν είχε ξεκινήσει με τον Ιταλό Ντε Τζέμπρι στο κάδρο. Ο συγκεκριμένος δεν είχε ανακοινωθεί ποτέ από την "Ουνιόν", όμως φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, καθόσον και τους ποδοσφαιριστές που θα έπαιρνε στην προετοιμασία επέλεξε και στις ως τώρα μεταγραφές είχε λόγο.

Τελικά, το "κώλυμα" με την Παλέρμο δεν ξεπεράστηκε, αφού η ιταλική ομάδα του χρωστούσε χρήματα και η Λας Πάλμας δεν έκατσε να περιμένει δίνοντας την τεχνική ηγεσία του κλαμπ στον Μανόλο Μαρκές, τον μέχρι πρότινος προπονητή της δεύτερης ομάδας.

Το γεγονός αυτό αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα μεταξύ ΑΕΚ και Αραούχο. Η Ένωση το "παλεύει" και ο "Τσίνο" θέλει να επιτρέψει ( σ.σ. αναλυτικό ρεπορτάζ στο Contra.gr), όμως η διοίκηση της ισπανικής ομάδας επιθυμεί να κρατήσει τον Αργεντινό επιθετικό, να του δώσει ευκαιρίες και αργότερα να τον πουλήσει με πάνω από 10.000.000 ευρώ, αυτό είναι γνωστό από την αρχή.

Με τον Μαρκές στον πάγκο πια, που αν μη τι άλλο παίρνει τα κλειδιά της πρώτης ομάδας με... δόξα και τιμή από τη διοίκηση, το θέμα ΑΕΚ-Αραούχο δυσκολεύει ιδιαίτερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK