Αντσελότι: Απασφάλισε κατά UEFA και FIFA για το πιο σημαντικό κομμάτι του αθλήματος

Πως η κάθε διοργανωτρία αρχή κοιτάει το συμφέρον της και καμία δεν νοιάζεται για την υγεία των αθλητών είπε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι με αφορμή το πιεσμένο πρόγραμμα.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι είπε θεϊκή ατάκα στον Μόντριτς WEDNESDAY, MARCH 9, 2022. (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Εντός και των τριών στόχων της χρονιάς βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κάρλο Αντσελότι να είναι ανήσυχος για την υγεία των ποδοσφαιριστών εξαιτίας του σφιχτού προγράμματος και να ξεσπά για το καλεντάρι.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως τόσο η FIFA όσο και η UEFA κοιτάζουν το συμφέρον τους κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι παίκτες να ταλαιπωρούνται και να μην κερδίζει το ποδόσφαιρο.

"...Το πρόγραμμα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο αλλά ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του, Το κάθε πρωτάθλημα το δικό του, η ομοσπονδία το δικό της, η FIFA και η UEFA το δικό τους. Αυτό μόνο καλό δεν κάνει στο ποδόσφαιρο..."

Δείτε τις δηλώσεις του Καρλίτο

Διαβάστε Περισσότερα

Έφυγε επειδή έκανε κακά βολέ και η κυβέρνηση ζητά την επιστροφή του

Ρόμα: Ο Μουρίνιο έδωσε εντολή για επέκταση "κλειδί"

Γιουνάιτεντ: O Τεν Χαχ απαντάει στον Πεπ με τον "νέο Χάλαντ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK