Έφυγε επειδή έκανε κακά βολέ και η κυβέρνηση ζητά την επιστροφή του

Την επιστροφή του Αντρέ Ονανά στην εθνική του Καμερούν θέλει η κυβέρνηση της χώρας φτάνοντας μάλιστα να στείλει επιστολή σε παίκτη και Ίντερ

Inter Milan's goalkeeper Andre Onana celebrates at the end of the Champions League group C soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Αντρέ Ονανά δεν θα παίξει άλλο στο Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/LUCA BRUNO)

Χαμός είχε γίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τον τερματοφύλακα της εθνικής Καμερούν, Αντρέ Ονανά ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον ομοσπονδιακό προπονητή της ομάδας, Ριγκομπέρτ Σονγκ εξαιτίας κακών βολέ που έκανε.

Ο Ονανά τέθηκε εκτός αποστολής, έφυγε από το Κατάρ και λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα της χώρας του μόλις στα 27 του χρόνια.

Αυτή την απόφαση θέλει να ανατρέψει σύμφωνα με το τηλεοπτικό σταθμό του Καμερούν Equinoxe TV η κυβέρνηση της χώρας, η οποία φέρεται να έχει στείλει ειδική επιστολή σε παίκτη και Ίντερ προκειμένου να πάρει πίσω την απόφαση του.

Ο Καμερουνέζος πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά με τους νερατζούρι έχοντας 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κάτι που φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κίνηση του Υπουργείου αθλητισμού της χώρας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζιντάν: Ούτε Ρεάλ, ούτε Γαλλία, σ΄αυτή την ομάδα θέλει να πάει

Αρτέτα: Βόμβα! Κορυφαία ομάδα "βολιδοσκοπεί" την Άρσεναλ για την απόκτησή του

Νεϊμάρ: Υποσχέθηκε την επιστροφή του στην μεγάλη του αγάπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK