Γιουνάιτεντ: O Τεν Χαχ απαντάει στον Πεπ με τον "νέο Χάλαντ"

Στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο νεαρός Δανός άσος της Αταλάντα, Ράσμους Χέιλουντ. Ο παίκτης εξετάζεται και από άλλες κορυφαίες ομάδες.

Manchester United's head coach Erik ten Hag applauds fans at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ πανηγυρίζει AP

Την Ευρώπη έχει τρελάνει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Αταλάντα ο Ράσμους Χέιλουντ έχοντας μπει στα ραντάρ κορυφαίων κλαμπ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BT που αναπαράγει και το Sportsbible, ο 20χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαχ η οποία θέλει να ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης καθώς δεν έχει βρει ακόμα τον άξιο αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Ολλανδός προπονητής έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Δανό και παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εμφανίσεις του.

Τον ποδοσφαιριστή στη λίστα τους έχουν κι άλλες μεγάλες ομάδες της Αγγλίας μεταξύ των οποίων και η Άρσεναλ και Τσέλσι αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία ψάχνει τον παίκτη που θα πλαισιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Χέιλουντ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 36 συμμετοχές με 14 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, όντας βασικός και αναντικατάστατος στην 11αδα της Αταλάντα.

Διαβάστε Περισσότερα

Φέλιξ: Δύσκολα μένει στην Τσέλσι, αυτή η ομάδα της Premier League τον θέλει

Τσάμπι Αλόνσο: Αθόρυβα "τρελαίνει" τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τα κατορθώματά του

Μουρίνιο: Κατέγραψε μυθική επίδοση και έγραψε ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK