Ο φαν Νίστελροϊ έρχεται ακολουθώντας τα βήματα των Τσάμπι Αλόνσο και Κομπανί

Τις εντυπώσεις έχει "κλέψει" με την παρουσία του στον πάγκο της PSV ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ακολουθώντας το παράδειγμα των Τσάμπι Αλόνσο και Βινσέντ Κομπανί.

PSV's head coach Ruud van Nistelrooy reacts after the end of Europa League soccer match between Arsenal and PSV at Emirates stadium in London, Thursday, Oct. 20, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Ροουντ φαν Νίστελροϊ στον πάγκο της Αίντχόφεν AP

Πολλά είναι τα νέα αστέρια της προπονητικής που έχουν λάμψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο οδηγώντας τις ομάδες τους σε εξαιρετικές πορείες ή ακόμα και σε τρόπαια.

Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα της συγκεκριμένης κατηγορίας καθώς πήρε την Μπάγερ Λεβερκούρζεν από τα χαμηλότερα σκαλιά της Bundesliga και έχει καταφέρει να την οδηγήσει στη πρώτη εξάδα αλλά και στους 4 του Europa League.

Στα χνάρια του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται και ο Βινσέντ Κομπανί ο οποίος με... περίπατο οδήγησε την Μπέρνλι στην άνοδο στην Premier League κάτι που έχει αναγκάσει την Τότεναμ να ασχοληθεί "ζεστά" με την περίπτωσή του.

Πέρα από τους δύο προαναφερθέντες, εξαιρετική δουλειά κάνει στα πρώτα του προπονητικά βήματα και ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ, ο οποίος οδήγησε πρόσφατα την Αϊντχόφεν στον δεύτερο της τίτλο μέσα στη χρονιά, κατακτώντας μετά από το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο της χώρας.

Ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, σε 47 συμμετοχές με την PSV έχει 32 νικηφόρα αποτελέσματα 7 ισοπαλίες και μόλις 8 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέρα από τους δύο εγχώριους τίτλους, ο φαν Νίστελροϊ έχει οδηγήσει την ολλανδική ομάδα και στη δεύτερη θέση της Eredivisie.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τούχελ: Παρά τα σενάρια, έχει πάρει την απόφασή του για τον Μανέ

Κέιν: "Πέταξε" σπόντα για την τωρινή κατάσταση της Τότεναμ αποθεώνοντας έμμεσα τον Ποτσετίνο

Σίτι: Ο Πεπ θέλει να "κλέψει" τον πρώτο στόχο του Τούχελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK