Χάλαντ: Ενώ όλοι μιλούσαν για το ρεκόρ αυτός τιμούσε τον άνθρωπο που τον ανέδειξε

Τον Μίνο Ραϊόλα τίμησε ο Έρλινγκ Χάλαντ μετά από το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Φούλαμ, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester City at Craven Cottage in London, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ αφιερώνει το γκολ του στον Μίνο Ραϊόλα AP

Τα 34 γκολ στη φετινή Premier League έφτασε με το τέρμα που σημειώσε στην αναμέτρηση με τη Φούλαμ ο Έρλινγκ Χάλαντ, ισοφαρίζοντας την επίδοση των Άντι Κόουλ και Άλαν Σίρερ, οι οποίοι βέβαια την πέτυχαν σε 42 αναμετρήσεις.

Ο Νορβηγός μετά από την επίτευξη του γκολ του έδειξε τον ουρανό και κάποιες στιγμές αργότερα η κάμερα "μαρτύρησε" τη συγκίνηση του.

Στην αναμέτρηση με την Φούλαμ συμπληρώθηκε 1 χρόνος από τον θάνατο του άνθρωπου που τον βοήθησε όσο λίγοι να εξελιχθεί και να φτάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο λόγος φυσικά για τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπούσε τον ποδοσφαιριστή μέχρι να αφήσει τη τελευταία του πνοή στις 30 Απρίλη του 2022 έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Χάλαντ δεν ξέχασε πόσο τον στήριξε ο Ραϊόλα και θέλησε να τον τιμήσει με την ενέργειά του.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις

Το βίντεο της συγκίνησής του

Διαβάστε Περισσότερα

Γκαρνάτσο: Ανακοίνωσε πως θα γίνει πατέρας με φωτογραφία με "άρωμα" Γιουνάιτεντ

Ο φαν Νίστελροϊ έρχεται ακολουθώντας τα βήματα των Τσάμπι Αλόνσο και Κομπανί

Τούχελ: Παρά τα σενάρια, έχει πάρει την απόφασή του για τον Μανέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK