Φερνάντο Τόρες: Κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα

Βοηθός προπονητή στην ομάδα U19 της Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι από το ερχόμενο καλοκαίρι ο Φερνάντο Τόρες

FILE - In this Wednesday, May 10, 2017 file photo, Atletico's Fernando Torres looks dejected at the end of a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain. Coach Diego Simeone, a longtime supporter of the Fernando Torres, said Wednesday Feb. 22, 2018, he will not go out of his way to try to keep Torres at Atletico going forward. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza, File)
Ο Φερνάντο Τόρρες με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Τα παπόυτσια του έχει κρεμάσει από το καλοκαίρι του 2019 ο Φερνάντο Τόρες και πλέον ασχολείται με την προπονητική όντας αυτή τη στιγμή ένα βήμα πριν από την αναβάθμισή του στην ομάδα της "καρδιάς" του.

Ο λόγος για την Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία ο παλαίμαχος φορ βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι αναλαμβάνοντας την εφηβική ομάδα.

Ο ρόλος του αναμένεται να αναβαθμιστεί από το ερχόμενο καλοκαίρι όταν και θα αναλάβει βοηθός προπονητή στο τμήμα U19 της ισπανικής ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Τόρες προέρχεται από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και έχει φορέσει τη φανέλα της σε επαγγελματικό για δέκα χρόνια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ βρήκε τον αντι- Κέιν

Κέιν: Αυτή είναι η τελική του απόφαση για το μέλλον του

Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο σκέφτεται να κάνει μεγάλη αλλαγή προκειμένου να "αναγεννηθεί"

News 24/7

24MEDIA NETWORK