Μπάγερν: Ο Τούχελ βρήκε τον αντι- Κέιν

Την περίπτωση του Κόλο Μουανί "τσεκάρει" η Μπάγερν Μονάχου έπειτα από σχετική εισήγηση του Τόμας Τούχελ, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Bayern's head coach Thomas Tuchel grimaces before the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ AP

Σε αναζήτηση φορ βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου καθώς μετά την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τον σύλλογο δεν έχει αποκτηθεί παίκτης με παρόμοια χαρακτηριστικά μ΄αυτά του Πολωνού.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Τόμας Τούχελ φέρεται πως έχει βρει τον διάδοχο του Λέβα στο πρόσωπο της αποκάλυψης της φετινής χρονιάς.

Ο λόγος για τον Κόλο Μουανί, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του με την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τη φανέλα της Γαλλίας αλλά και σε συλλογικό επίπεδο με την ομάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως η προσφορά που είναι πρόθυμη να καταθέσει η Μπάγερν Μονάχου για την αγορά του ποδοσφαιριστή κυμαίνεται στα 70.000.000 ευρώ την ώρα που οι απαιτήσεις της Άιντραχτ αγγίζουν τα 100.000.000 ευρώ.

Πάντως για την περίπτωση του Κόλο Μουανί στο κόλπο έχει μπει και η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, έπειτα από σχετική εισήγηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Έχασε μετά από χρόνια μεγάλη πρωτιά από τον "διάδοχό" του

Κέιν: Αυτή είναι η τελική του απόφαση για το μέλλον του

Γκρίνγουντ: Έκανε τεράστια αποκάλυψη στους οικείους του για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK