Αντσελότι: Μίλησε για το μέλλον των Αζάρ, Ασένσιο και "πέταξε" μυθική ατάκα

Την επιθυμία του να συνεχίσει να βλέπει τον Μάρκο Ασένσιο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι ενώ με την περίπτωση του Αζάρ δήλωσε πως δεν ξέρει τι θα γίνει γιατί δεν μιλάνε.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, right, shakes hands with Real Madrid's Eden Hazard after the Champions League Group F soccer match between Celtic and Real Madrid at Celtic park, Glasgow, Scotland, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Αντσελότι και Αζάρ μαζί AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που εκπνέει το 2024, δήλωσε πρόσφατα πως θα εξαντλήσει ο Κάρλο Αντσελότι παρά τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με την εθνική Βραζιλίας όσο και με την Τσέλσι.

Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και για τους δύο από τους πολυσυζητημένους ποδοσφαιριστές της τελευταίας περιόδου, τον Μάρκο Ασένσιο και τον Εντέν Αζάρ.

Για τον Ασένσιο είπε πως θα ήθελε πολύ να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα αλλά είναι λογικό να υπάρξει και μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για την περίπτωσή του ενώ για τον Βέλγο δήλωσε πως δεν ξέρει τι θα γίνει καθώς δεν μιλάνε.

"... Μου αρέσει πολύ ο Ασένσιο. Είναι λογικό να ενδιαφερθούν πολλές ομάδες για την απόκτησή του αλλά ελπίζω να μείνει στην Ρεάλ. Με τον Αζάρ δεν μιλάμε πολύ Δεν ζητάω από τους παίκτες να έρθουν να μου μιλήσουν αλλά αν το θέλουν είμαι εδώ...."

Θυμίζουμε ότι ο Αζάρ είχε ξεκαθαρίσει πρόσφατα πως θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όταν και λήγει το συμβόλαιό του για να προσπαθήσει να διεκδικήσει μία θέση στα βασικά πλάνα του Καρλίτο.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σάντερλαντ χτυπάει 34χρονο προπονητή με ζήτηση από Ιταλία, Πορτογαλία, Αγγλία

Μπαρτσελόνα: Πλην του Φιρμίνο, θέλει και παίκτη που κόστισε στη Λίβερπουλ 60 εκατ.

Τότεναμ: Φεύγει από τη θέση του προπονητή ο Στελίνι, αυτό είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

News 24/7

24MEDIA NETWORK