Τότεναμ: Φεύγει από τη θέση του προπονητή ο Στελίνι, αυτό είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

Πολύ κοντά στην αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ βρίσκεται ο Κριστιάν Στελίνι με τον Ράιαν Μέισον να είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Tottenham's interim head coach Cristian Stellini reacts during the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham Hotspur at the Goodison Park stadium in Liverpool, England, Monday, April 3, 2023. (AP Photo/Jon Super)
ο Κρίστιαν Στελίνι στον πάγκο της Τότεναμ AP

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Τότεναμ το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από την τεχνική ηγεσία.

Οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να πορευτούν με τον Κριστιάν Στελίνι ως υπηρεσιακό τεχνικό μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά η 6αρα από την Νιούκαστλ μάλλον θα αλλάξει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Στελίνι αναμένεται να αποχωρήσει από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας, με το φαβορί για να τον διαδεχθεί να είναι μέλος της.

Ο λόγος για τον Ράιαν Μέισον ο οποίος εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή και κατά πάσα πιθανότητα θα αναβαθμιστεί προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά η χρονιά.

Θυμίζουμε πως η Τότεναμ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση και με τα τωρινά δεδομένα θα αγωνίζεται στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Επικό! Λεμάρ και Μπουσκέτς "πάλεψαν" και ο δεύτερος έμεινε χωρίς σορτσάκι

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι τηλεφώνησε σε αστέρι της Τσέλσι και ζήτησε να γίνει ότι με Λουκάκου - Ίντερ

Μπαρτσελόνα: Πλην του Φιρμίνο, θέλει και παίκτη που κόστισε στη Λίβερπουλ 60 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK