Μπαρτσελόνα: Πλην του Φιρμίνο, θέλει και παίκτη που κόστισε στη Λίβερπουλ 60 εκατ.

Την περίπτωση του άσου της Λίβερπουλ, Ναμπί Κεϊτά εξετάζει η Μπαρτσελόνα, για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής σύμφωνα με την Καταλανική SPORT.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Betis and Barcelona at Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Saturday, May 7, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις AP

Παρελθόν από τη Λίβερπουλ αναμένεται να αποτελέσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ναμπί Κεϊτά καθώς εκπνέει το συμβόλαιο του με τους κόκκινους και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κεϊτά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμού και δεν κατάφερε ποτέ να μονιμοποιηθεί στις βασικές επιλογές του Κλοπ και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καταλανικής SPORT, ο ποδοσφαιριστής από την Γουϊνέα βρίσκεται στη λίστα που έχει φτιάξει ο Τσάβι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Η Μπάρτσα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με το FFP και εξετάζει κυρίως την αγορά των ελεύθερων για την ενίσχυση της, κάτι που φαίνεται και από το έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπόμπι Φιρμίνο.

Θυμίζουμε ότι για την περίπτωση του Κεϊτά η Λίβερπουλ έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 60.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Λειψία το 2018.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Κασεμίρο εντυπωσίασε τους συμπαίκτες του με την πρωτοβουλία του

"Κάηκε" η Νάπολη με την νίκη τίτλου και ο Κβαραντόνα ξεσάλωσε

Μπαρτσελόνα: Ο Τερ Στέγκεν ισοφάρισε ασύλληπτη επίδοση που θυμίζει άλλες εποχές

News 24/7

24MEDIA NETWORK