Αντσελότι: "Σνομπάρει" Εμπαπέ, Χαλάντ και θεωρεί πως έχει στη Ρεάλ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο

Τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο στο πρόσωπο του Βινίσιους Τζούνιορ βλέπει ο Κάρλο Αντσελότι ο οποίος δεν δίστασε να αποθεώσει και τους Κροος και Μόντριτς.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Νίκη και στη δεύτερη αναμέτρηση με την Λίβερπουλ για τη φάση των 16 του Champions League σημείωσε η Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Βινίσιους Τζούνιορ, κάνοντας μάλιστα μία ιδιαίτερα εκκεντρική δήλωση.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός αποθέωσε τον βραζιλιάνο επιθετικό μη διστάζοντας να τον βάλει πιο ψηλά από τους Έρλινγκ Χάλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ στη συζήτηση που γίνεται για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

"...Για μένα, ο Βινίσιους είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο..."

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του Ιταλού και για τους Κρόος και Μόντριτς, για τους ανέφερε πως παρά την ηλικία τους αξίζουν να παίζουν λόγω της ποιότητας και της εμπειρίας τους.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Βραζιλία: Φαβορί για διάδοχος του Τίτε ο "άνθρωπος εθνική Γερμανίας"

Νάπολι: Ο αθλητικός διευθυντής αποκάλυψε τι θα γίνει με την "αγία τριάδα"

Μπαρτσελόνα: Η συμφωνία με το Spotify "φέρνει" τρελό λογότυπο στη φανέλα εν όψει Clasico

News 24/7

24MEDIA NETWORK