Μπαρτσελόνα: Η συμφωνία με το Spotify "φέρνει" τρελό λογότυπο στη φανέλα εν όψει Clasico

Λογότυπο αφιερωμένο στην γνωστή Καταλανή τραγουδίστρια, Ροσαλία θα έχουν στις φανέλες τους οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στα πλαίσια της συμφωνίας της ομάδας με την Spotify.

Polish forward Robert Lewandowski, right, and FC Barcelona president Joan Laporta react, during the official presentation after signing for FC Barcelona, in Barcelona, Spain, Friday, Aug. 5, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Λαπόρτα με τον Λεβαντόφσκι (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Συμφωνία ύψους σχε'δόν 300.000.000 ευρώ με το Spotify υπέγραψε η Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχει εξαιτίας του FFP.

Στα πλαίσια συγκεκριμένων όρων του συμβολαίου, οι Μπλαουγκράνα "αναγκάζονται" ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αλλάζουν το λογότυπο στο μπροστινό μέρος της φανέλας τους.

Στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς με τη Ρεάλ Μαδρίτης οι παίκτες της Μπαρτσελόνα φόρεσαν φανέλα με μία κουκουβάγια, για χάρη του πασίγνωστου τραγουδιστή Drake.

Σ' αυτό το clasico η ισπανική ομάδα αναμένεται να προχωρήσει σε άλλη μία αλλαγή αφού η εμφάνισή της θα έχει λογότυπο αφιερωμένο στη διάσημη καταλανή τραγουδίστρια, Ροσαλία.

Ο λόγος είναι η πρώτη επέτειος του τρίτου άλμπουμ της γνωστής τραγουδίστριας με τίτλο "MOTOMANI", με την Μπαρτσελόνα μάλιστα να κοστολογεί με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό τις εν λόγω εμφανίσεις.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Το φαβορί για αντι- Ρονάλντο κοστίζει 100 εκατ.

Παρί: Ο Κελαϊφί δένει μέχρι το 2027 την "κολώνα" της ομάδας

Μόνο ο Πεπ μπορούσε να σταματήσει τον Χάλαντ και το έκανε

News 24/7

24MEDIA NETWORK